COMUNICAT DE PRESĂ. Doamnă Senator Hărău, arătați-le încă o dată românilor de ce nu trebuie să vă mai voteze!

19 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Ca majoritatea hunedorenilor, sunt și eu surprins că, în loc să căutați soluții pentru a strânge numărul de voturi necesare instalării unui nou Guvern, ardeți timpul pentru care sunteți plătită din bani publici (mă refer la indemnizația de parlamentar, nu la contracte cu statul), scriind texte lamentabile prin care încercați să ascundeți faptul că ați aruncat țara în haos.

Primul meu gând a fost să demontez toate minciunile pe care le-ați înșirat, însă sunt convins că ar fi inutil, pentru că Dumneavoastră nu aveți nici credibilitatea necesară, nici legitimitatea morală să vorbiți despre cum s-a guvernat sau se guvernează România. Poate dacă ați lipsi mai puțin de la ședințele Senatului, ați înțelege că politica și administrația se fac pentru oameni, nu pentru interese de grup.

De ce nu le explicați hunedorenilor cum ați aruncat țara în haos și instabilitate? Despre cum un Guvern performant care a realizat o creștere economică de invidiat în Uniunea Europeană, care a majorat salariile medicilor și ale dascălilor, care a pus accentul pe dezvoltarea locală, a fost înlăturat într-un acces de iresponsabilitate dirijat de patronul Dumneavoastră.

FMI a revizuit în creștere estimările privind evoluția economiei românești în acest an – de la 3,1% în aprilie la 4% în octombrie. De asemenea, cifrele Eurostat arată că, la finalul celui de-al doilea trimestru, România a înregistrat cea de-a doua creștere economică din UE, după Ungaria. Sunt dovezi clare, fundamentate pe cifre, că guvernarea PSD a însemnat dezvoltare și creșterea veniturilor românilor!

Dacă ați avut determinarea pentru a strânge voturile necesare demiterii Guvernului, adică pentru a DĂRÂMA, de ce nu aveți aceeași pornire pentru a aduna 233 de voturi pentru a instala urgent unul nou, adică pentru a CONSTRUI? Întrebarea este retorică, oamenii știu de ce. Pentru că interesul pe care-l slujiți vrea ca țara să se afunde într-o criză profundă. Pentru că PNL nu a construit nimic, pentru că PNL – de fiecare dată când, accidental s-a aflat la guvernare – a uitat de interesele românilor.

Care va fi procentul de reducere a salariilor medicilor, profesorilor, ale pompierilor? În cât timp veți bloca Programul Național de Dezvoltare Locală, programul Start Up Nation și Prima Casă? Mă întreb și nu reușesc să înțeleg, de ce-i urâți atât de tare pe români? De ce când ajungeți la putere le tăiați salariile, le impozitați pensiile, creșteți constribuțiile sociale, puneți frână investițiilor și dezvoltării locale? De ce spuneți că fondurile europene sunt otrăvite, de ce nu vreți ca România să fie o țară prosperă?

Doamnă, nu ați înțeles de ce PSD s-a aflat la guvernare mai mult decât PNL în ultimii 30 de ani. Dacă ați crede cu adevărat în principiile pe care le fluturați la adunările electorale, în democrație, ați înțelege că cel care te aduce la putere este votul, iar votul se obține după ce le câștigi încrederea oamenilor. Dumneavoastră v-ați demonstrat limitele în a câștiga încrederea oamenilor dar, nu fiți supărată, măcar ați adunat o avere frumușică din contractele cu statul, care să vă țină de urât când veți ieși definitiv din politica românească.

Vorbesc despre democrație ca de funie în casa spânzuratului. Cum să vă ceară cineva să aderați la aceste principii, când Patronul dumneavoastră, actualul președinte, vrea o țară „fără PSD” – adică dorește eliminarea unui partid. Cu forța, dacă democratic nu se poate, nu-i așa?

Închei prin a vă ruga, doamnă, în numele celor care vă plătesc indemnizația și naveta la București, să munciți. Ați dărâmat un guvern performant, ați semănat ură în țară, ați aruncat țara în instabilitate, iar acum nu știți pe unde s-o apucați. Orbiți de setea de răzbunare nu mai vedeți nimic în fața ochilor decât o Românie „normală” cu salarii și pensii tăiate, cu partide exterminate, cu investiții locale oprite, o Românie a austerității. Arătați-le încă o dată românilor de ce nu trebuie să vă mai voteze!

Deputat Laurențiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al societăţii Brai-Cata SRL

SUPERCOM S.A îngrădeşte ilegal accesul societăţii BRAI-CATA SRL la Centrul de Management Integrat al Deşeurilor Hunedoara, acţiune ce pune în...

Bulina neagră, 18.10.2019

Ovidiu Malea, locuitor din Valea Jiului Pentru că a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia la...

Fotbal, Liga a V-a. Programul etapei a 7-a

Duminică, 20 octombrie, sunt programate următoarele partide:

Închide