Comunicat de presă. Cred în oameni şi în valorile umane

18 octombrie 2017 | 11 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

În 5 noiembrie, devenii îşi aleg primarul. Frumosul municipiu de la poalele Munţilor Poiana Ruscă are nevoie de un bun gospodar. Primarul nostru trebuie să ne conducă municipiul, să respecte legile acestei ţări şi trebuie să se îngrijească de noi toţi, de nevoile, drepturile şi libertăţile noastre. Un om care munceşte pentru oameni.

Eu cred în oameni şi în valorile umane. Petru Mărginean este un om de valoare, care îşi iubeşte comunitatea şi care munceşte pentru deveni. În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Mărginean nu a făcut spectacol şi nu a reacţionat la răutăţile din jurul lui. Asta pentru că, aşa cum îl cunosc, este interesat de administraţie, de comunitatea în care trăieşte, nu de politică!
Am înţeles că Petru Mărginean este omul care îşi duce la bun sfârşit proiectele şi care repară ceea ce alţii au stricat. Este omul în mâinile căruia aş lăsa fără grijă viitorul copiilor noştri, pentru că este tată şi bunic, deci ştie ce comoară ne sunt copiii. Ca şi mine, el crede cu tărie că eforturile noastre de azi sunt şi pentru generaţia de mâine.
Deva are nevoie de un om pentru oameni. Deva are nevoie de un primar responsabil şi de un viitor mai bun. Petru Mărginean va fi acel primar. Cu el, Deva o să câştige!
Natalia Elena Intotero, deputat PSD de Hunedoara

Loading...

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mama Dolores spune:

  Dacă e atât de bun, dulceață, ia-l la Brad și fă-ți-l bonă!

 2. Zewa spune:

  Vai, Nati, vai! Ce limbuțe. Ce cașmir. Ce de norișori pufoși ai în căpșorul tău ăla mic. Câte fundulețuri ar da și luna de pe cer pentru așa o mașină de limbuțe high-tech. Dragă, dragă, te propunem imaginea Zewa pentru Deva.

 3. Adrian spune:

  Asa este. Cu sprijinul guvernului putem misca ceva in acest oras.

 4. MWai spune:

  Jalnic! Natalio, te faci de cacao!

 5. Mery spune:

  Avem incredere in Natalia. Daca ea are incredere in Petre Marginean atunci si noi avem si vom vota cu el. A facut multe pentru Deva si sunt convins ca va mai face.
  Limbasjul cu care va adresati unei femei nu va face cinste. Va ascundeti identitatea si jigniti o femeie care s-a zbatut pt. judetul nostru. De fapt voi sunteti pupincuristi si lingai o spune felul in care vorbiti.

 6. Remus spune:

  Mult succes Natalia, ma bucur și nu regret ca V-am votat , am încredere in PSD!

 7. Zamostean Livica spune:

  Florin Oancea va fi primarul Devei. Marginean a iesit pe locul 3 in 2016. Ce mare rahat a facut pana acum, de-l tot bagati la inaintare pe traseistul asta ? Asta are caracter ? Nistor-tractor va avea o mare surpriza, membri PSD Deva nu-l vor vota pe Petre ni ciodata, dupa ce Niztor si-o batut joc de ei.

 8. Corcodel spune:

  Nu va agitati prea tare, realizarile lui Marginean se stiu. Ma intreb cu ce se poate lauda Oancea in anii cat a dormit la primarie ?!?

 9. Adriana spune:

  Intotero vorbeste despre valorile umane ? Serios ? Ea crede in oameni ? Pe bune ? Si atunci mascarada pe care au facut-o ce demonstreaza? Eu zic sa nu mai pozeze in Sfânta Filofteia, pentru ca stim cu toții ca e in stare sa calce si pe cadavre pentru a-i fi bine.

 10. @Adriana spune:

  Ai perfectă dreptate. Aici se potrivește un banc ante 1989. La școală profesoara îi întreabă pe elevi: care este esența societății socialiste ? Un elev răspunde: totul se face pentru binele omului. Bulă se agita să răspundă și el. Profesoara îl apostrofează: ce vrei să mai spui ? S-a spus totul în răspunsul precedent. Da tovarășa, zice Bulă, dar eu cunosc și numele omului.

 11. tavi spune:

  Woauuuu!!! Dar asta este OM…???

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Nouă candidaţi pentru Primăria Deva

Nouă candidaţi s-au înscris în cursa electorală pentru cel mai râvnit fotoliu de primar din judeţ, cel al municipiului Deva....

Prezent la Sibiu, la proiecţia documentarului „Pe urmele aurului transilvănean“: Procurorul general Augustin Lazăr este sigur că vor fi recuperate şi celelalte 11 brăţări dacice

Invitat la Sibiu, unde în cadrul Festivalului Astra Film a fost prezentat documentarul „Pe urmele aurului transilvănean”, care spune povestea...

Florin Oancea este susţinut şi de PND

Ieri, a continuat seria înţelegerilor pe care PNL Deva le-a încheiat cu alte formaţiuni politice, pentru susţinerea lui Florin Oancea...

Închide