Politica si administratie

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Când nu ai ce face bun pentru judeţ, te apuci de bârfă

Preşedintele PNL Hunedoara, domnul Lucian Heiuş, este foarte îngrijorat. Nu de soarta hunedorenilor, ci de situaţia personală a unui prieten – Vladimir Brilinsky.

Dacă ar fi fost în mod real preocupat de ceea ce se întâmplă în judeţul Hunedoara, ar fi reacţionat în momentul în care amicul său a ridicat o construcţie ilegală în situl Sarmizegetusa Regia.
Nu a avut nici o reacţie la acel moment. Acum însă, preşedintele PNL reproşează că Vladimir Brilinsky ”a fost dat la o parte” de la conducerea Sarmizegetusei Regia. Nu, domnule Heiuş, Vladimir Brilinsky nu a fost dat afară, ci a plecat în momentul în care Direcţia de Cultură a cerut demolarea construcţiei ilegale pe care a ridicat-o într-un sit UNESCO.
Ştiu că ”aceste amănunte” nu sunt importante pentru dumneavoastră. Este mai importantă prietenia dumneavoastră cu cel care v-a manageriat postul de radio din Orăştie. Şi da, vorbim de acelaşi domn Vladimir Brilinsky.
Vă asigur, domnule Heiuş, că eu nu am timp de astfel de amănunte. Cum ar fi like-urile de pe Facebook ale prietenului dumneavoastră pe care susţine că i le-am fi monitorizat. Nu am timp de copilării şi nici nu pot interveni în visurile domnului Brilinsky, că ar fi atât de important încât să fie monitorizat vreodată de mine. Am treburi mult mai importante decât să număr like-uri pe Facebook. Nu am cerut niciodată măsuri în cazul lui Brilinsky legat de acest aspect, aşa cum şi domnul Sorin Vasilescu vă poate confirma şi a făcut-o deja.
Altfel, este problema dumneavoastră ce prietenii aveţi, dar nu le implicaţi în problemele reale ale judeţului. Chestiunile private ale dumneavoastră, cum ar fi prietenia cu domnul Brilinsky, nu-i interesează pe hunedoreni.
În rest, rolul Opoziţiei ar trebui să fie cu totul altul decât acela de a-şi proteja prietenii care se lamentează după ce o comit grav profesional. Dar este strict problema dumneavoastră ce alegeţi să faceţi din poziţia de lider al Opoziţiei hunedorene.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Hunedoara

3 comentarii la „Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Când nu ai ce face bun pentru judeţ, te apuci de bârfă

  • Pai domnule Nistor nici voi la psd, (un partid de maimute si de prosti daca e sa il citez pe colegul dvs Tutuianu), nu stati mai bine. Cu referendumul ati luat teapa. Adevarul e ca s-a saturat lumea de voi, si de infractorul nr 1 dragnea, pe care va incapatanati sa il tineti in brate. Sau aveti ceva de castigat, sau sunteti pur si simplu prosti. Si una si alta, poporul roman are de suferit.

  • Da-ti ma cateva palme poate va treziti dim visare. La puscarie cu voi ma ticalosilor.

  • Pe pensionari ii tratati ca pe imbecili.pai cu legea pensiilor Nu faceti decat sa aplicati ce zice actuala lege(treaba cu punctul la 45%)Cum ramane cu pensiile speciale.nu v ar fi rusine!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura