Comunicat de presă

7 iunie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 nistorDragi hunedoreni,
Alegerile locale s-au încheiat şi faptul că dumneavoastră aţi ales, într-o proporţie covârşitoare, să votaţi candidaţii Partidul Social Democrat ne onorează, dar, în acelaşi timp, ne şi obligă.
Am purtat o campanie electorală decentă, în ciuda repetatelor atacuri murdare venite din partea adversarilor politici, însă acest lucru s-a dovedit a fi un câştig atât pentru noi, cât şi pentru alegătorii noştri.
Vă mulţumim tuturor pentru încrederea acordată! Vă mulţumim dumneavoastră, celor care aţi înţeles că Partidul Social Democrat reprezintă singura soluţie pentru progres şi bunăstare!
Ne aşteaptă patru ani grei, patru ani în care vom face tot posibilul să remediem lipsa de viziune a liberalilor care au condus judeţul Hunedoara timp de 12 ani.
Victoria Partidului Social Democrat în alegerile locale este, aşa cum am mai spus, o obligaţie. Aşadar, avem obligaţia de a ne onora promisiunile expuse în perioada campaniei electorale şi de a demonstra hunedorenilor că ştim ce trebuie făcut pentru ca viaţa lor să se schimbe în bine.
Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără colesterol?

Iată „un pleonasm“ cu care ne confruntăm şi care, pe mulţi dintre noi ne face să râdem (mai amar, ca...

Ana Maria Tănăsie s-a transferat la Dunărea Brăila

Handbalista hunedoreancă Ana Maria Tănăsie va juca din sezonul viitor la echipa Dunărea Brăila, grupare ce a terminat pe locul...

Deveanul Gabriel Flutur, campion al Angliei la kickboxing

După ce a câştigat mai multe titluri în România, la nivel de profesionişti, luptătorul devean Gabriel Flutur a început să...

Închide