FlashPolitica si administratie

Comunicat de presă

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Hunedoara consideră că nu există niciun motiv pentru schimbări la nivelul conducerii partidului.

Avem un Guvern performant, tocmai pentru că este susținut de un partid care își face treaba, în baza unui program de guvernare foarte competitiv. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales direct de către colegii noștri. Nu trebuie să uităm faptul că, tocmai sub această conducere, a lui Liviu Dragnea, PSD a obținut cele mai bune rezultate electorale in istoria recentă a partidului.

Un rezultat electoral care ne-a permis să putem pune în aplicare un program de guvernare cu performanțe economice remarcabile și creșteri consistente ale bunăstării generale. Acest Guvern, susținut de PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, a adus o creștere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înființarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus șomajul la cea mai scăzută cotă istorică și a determinat investiții străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut – 2,19 vs 1,69 miliarde de euro.

PSD are de dus la bun sfârșit un program de guvernare care a promis mai mulți români în clasa de mijloc. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de unitate și consecvență, acestea fiind în fapt garanția consolidării unui partid, dar și garanția asigurării unui climat stabil pentru România.

Ecaterina Andronescu a fost un om de partid, un om care a susținut mereu unitatea și stabilitatea. Dar așa cum ne-am obișnuit, PSD este un partid mare, cu orgolii pe măsură, iar astfel de evenimente, cum este și scrisoarea doamnei senator, sunt inevitabile la acest nivel.

Considerăm că numai împreună putem găsi cele mai bune soluții și că în acest moment orice schimbare la nivelul partidului destabilizează guvernarea. O guvernare eficientă, care trebuie lăsată să își ducă la bun sfârșit proiectele.

Deputat Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județeane PSD Hunedoara

7 comentarii la „Comunicat de presă

• Dar nu ati putea duce programul de guvernare mai departe fara sa fim condusi de un condamnat? Nu vedeti ca nu sta nimeni din Europa de vorba cu guvernul asta? Nu vedeti ce tensiuni sociale exista din cauza aceasta? Doar aveti destui oameni curati, de ce va cramponati cu orice pret de Dragnea?

• Pe cand un comunicat despre crimele si atrocitatile comise de PSD impotriva cetatenilor romani? De 28 de ani omorati in masa oameni si animale, distrugeti natura, industria, economia, institutiile le-ati facut praf prin numirile in functii de conducere a unor iresponsabili care sa se subordoneze intereselor voastre criminale, pana si sufletele romanilor le-ati calcat in picioare, dezbinandu-le familiile si obligandu-i sa traiasca despartiti pt. un trai decent.
    Furati tot, amenintati, injurati, mintiti cu nerusinare si compromiteti orice si pe oricine de bun-simt, doar ca sa va protejati hotiile si nemerniciile!
    Daca ati mai avea un strop de umanitate, v-ati ascunde ca sobolanii, nu ati mai aparea public cu minciuni scrise de altii(voi nu sunteti capabili sa redactati si sa cititi coerent nici macar o fraza), dar nu aveti nimic, decat rautate si multa lipsa de educatie.

• Face-ți proteste pentru demisii , nu pentru dreptul la un trai decent , nu pentru dreptul de a nu se mai face abuzuri de diavolii din justiția română , unde vă este curajul de a sprijinii dreptul celor care au ajuns victimele magistraților cu o îndemnizație lunară pentru dreptate ,acești oameni au luptat câte 20 de ani pentru dreptate ,în acest timp i se spunea mereu că au cazier și nu aveau dreptul la un loc de muncă în societatea asta , nu au reușit să strângă ani pe cartea de muncă pentru a avea o pensie . Luptați pentru drepturi pentru cetățenii civili așa Onoarea și Demnitatea sunt Virtuțile care vă fac cunoscut Adevărul și Dreptatea .

Regele Dreptății „”„

• Dupa ce ca ai pierdut Deva doar pentru a-i satisface lui Dragnea dorintele…, dupa ce ca ai facut pe bodyguard-ul lui Dragnea injurannd ca un birjar, pardon…tractorist ce esti oameni care treceau pe strada in Deva…acum faci pe corectul? Bai Laurentiule…PSD Hunedoara este o cloaca iar tu esti clocitorul sef…hai, basti! Tractoristule!

• Natang cu diplome la 50 de ani ? Nu dadea bine sa ramai tractorist ? Lingau analfabet !

• Votați incontiunuare psd mancamiati cucu de idioții , rupeți cablurile si perdelele ! Așa va trebe