COMUNICAT. „Am încredere în Florin Oancea, îl voi sprijini în continuare şi îl voi vota pentru a deveni preşedintele liberalilor din judeţul Hunedoara!„ Vasilică Potecă – Senator PNL – Hunedoara

Viaţa politică a unei organizaţii atât de mari, cum este cea a PNL Hunedoara, trebuie să fie caracterizată de spirit de echipă şi de mentalitatea de învingători a conducătorilor.
Anunţul lui Florin Oancea, primarul Devei, pr­ivind înscrierea în competiţia pentru ocu­parea onorantei poziţii de preşedinte al Or­ga­nizaţiei judeţene a PNL, la care se adaugă convingerea că va fi câştigător, mă determină să cred că schimbarea pe care o va aduce va însemna foarte mult pentru mo­dul de a face politică modernă, cu adevărat liberală.
Cu Florin am fost colegi de administraţie. Acum rămânem colegi de partid. Ştiu că are calităţile necesare unui bun organizator şi ale unui bun coleg.
Împreună, am format o adevărată echipă la Primăria Deva iar provocările profesionale, devenite din ce în ce mai intense, au fost de­pă­şite cu succes sub coordonarea lui. În ace­laşi timp, în PNL, Florin a fost un bun coleg, un adevărat liberal, dispus oricând să-i ajute pe toţi cei care i-au cerut sprijinul.
Dragi colegi liberali,
Este timpul să arătăm că ştim să facem politică liberală modernă! Împreună cu Florin Oancea, viitorul preşedinte, liberalii trebuie să aibă un cuvânt mult mai important în politica hunedoreană şi, de ce nu, cu ambiţie şi te­na­citate, în politica naţională.
Sunt convins că, la alegerile care vor avea loc în scurt timp, Florin Oancea va avea votul majorităţii liberalilor din judeţul nostru. Votul pentru Florin Oancea înseamnă votul pentru o organizaţie PNL puternică şi unită!
Odată ales, Florin Oancea va fi preşedintele organizaţiei judeţene a PNL dar, în acelaşi timp va fi şi LIDERUL acesteia!
Împreună cu preşedintele nou ales, noi, li­be­ralii hunedoreni îl susţinem şi îl vom vota pe Ludovic Orban pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal!
Succes, Florin Oancea! Succes PNL Hune­doara!

Vasilică Potecă – senator PNL Hunedoara

3 comentarii la „COMUNICAT. „Am încredere în Florin Oancea, îl voi sprijini în continuare şi îl voi vota pentru a deveni preşedintele liberalilor din judeţul Hunedoara!„ Vasilică Potecă – Senator PNL – Hunedoara

 • 29 mai 2021 la 13:46
  Legătură permanentă

  Deva, de ce nu sta foarte bine? De ce il periati atat?concret-nu avem piscina olimpica si sala polivalenta noua , ambele promise, Bulevardul 22 Decembrie , trotuare , arata nasol. Incinta Cetatii Deva nu e terminata, Mall Deva , cel de langa Piata Centrala Deva , partea dinspre Baroul Deva nu e finisata, se vad BCA -urile dinspre strada…Liceul Auto nu are inca sala de sport (atentie ,sunt 2 unitati acolo, cea din dacia, si cea de pe B-dul 22 decembrie, , 2 cladiri si niciuna nu are macar o sala!), industrie zero barat. Florine, te-ai intrebat , ce lasi in urma? Aceste intrebari le stii din mandatul trecut, dar inca nu ai venit cu faptele, caci din vorbe , ne-ai facut…si ar mai fi, dar nu mi-ar ajunge o noapte sa scriu, mai las si pe altii.
  Adaugiri-parcul de la Opera , cel de langa Catedrala Ortodoxa noua, ar trebui refacut, caci azi -maine se termina Catedrala si va avea loc sfintirea ei si parcul arata nasol. Biserica din Dacia si cea de pe Str. Dorobanti nu sunt terminate, miscandu-se extraordinar de greu. Bisericile ortodoxe de peste liniile CFR si cea din Vile Noi -stau mai rau cu constructia! Casa de Cultura Dragan Muntean arata ca dupa razboi, iar blocurile de pe langa ea , nu sunt anvelopate, izolate, la fel ca 95 la suta din blocurile Devei.

 • 31 mai 2021 la 21:40
  Legătură permanentă

  Asta e mostenirea celor 30 de ani de pesedism adica jaf la drumul mare, si care din pacate nu se poate repara intr-un an sau doi. Judetul HD e unul dintre cele mai sarace din Ardeal datorita prezentei inca puternice a furtului national care se numeste psd.

 • 1 iunie 2021 la 19:50
  Legătură permanentă

  Si PNL-ul e tot ca PSD. Cine va conduce ? Oancea. Un hot ajutat de militianul puscarias cu fata de interlop berbecaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.