Comunicat al Federaţiei Române de Atletism

23 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Atletism a transmis în teritoriu un comunicat prin care îi invită pe toţi atleţii seniori, tineret, juniori 1 şi juniori 2 să ia parte la întrecerile Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României, care se vor desfăşura în 2 şi 3 iunie la Cluj Napoca, pe arena din localitate.

Înscrierea sportivilor la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României este liberă pentru sportivii de categoria juniori 2 sau mai mari, iar juniorii 3 nu vor putea lua parte la competiţie. În funcţie de numărul de sportivi înscrişi şi de performanţele anterioare ale acestora, la anumite probe va exista o reuniune de calificări în cursul dimineţii. Programul reuniunilor de calificare, precum şi numărul de locuri calificante în faza superioară, vor fi anunţate după finalizarea înscrierilor.
La Campionatele Internaţionale ale României se vor folosi doar materiale de concurs pentru Categoria “Seniori“ iar taxa de participare este de 70 lei pentru fiecare sportiv. Fondul de premiere la această ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României este de 25.800 de euro, premiile fiind împărţite între cele 42 de probe ale competiţiei şi premiile de performanţă.
Astfel, 32 de probe vor avea recompensat locul I, cu 200 euro, locul 2, cu 150 de euro şi locul 3, cu 100 euro, ştafetele vor fi premiate cu 240 euro locul I, 200 euro, locul II şi 160 euro, locul III, iar sportivii clasaţi pe unul dintre cele trei poziţii fruntaşe din 6 probe premium (Feminin – 400 m, Lungime, Triplusalt; Masculin – Greutate, Suliţă, 100 m plat) vor fi premiaţi astfel: locul I, 600 euro, locul II, 400 euro şi locul III, 200 euro.
Vor fi acordate premii de performanţă conform Tabelei Internaţionale de Punctaj, astfel: cea mai bună performanţă a concursului 600 euro, cea de-a doua performanţă, 400 euro şi a treia performanţă valorică va fi răsplătită cu 200 euro. Termenul limită pentru înscrieri este 28 mai, ora 15.00.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vernisajul expoziţiei “#identity” a artistului John Pîrva

Astăzi, joi, 24 mai, de la ora 17.00, are loc vernisajul expoziţiei de pictură a artistului John Pîrva. Expoziţia de...

Se împart banii pentru ONG-uri la Deva

În şedinţa de astăzi, 24 mai, vor fi supuse dezbaterii şi aprobării Consiliului local Deva proiectele de hotărâre privind alocarea...

Bulina neagră, 24.05.2018

Vasile Liviu Oltean, cetăţean din Lupeni Pentru că a fost condamnat, alături de alţi ciraci, la închisoare pentru furt calificat,...

Închide