Complexul Aqualand, datorii imense şi cu conturile blocate

Sorina Popa

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat, la conferinţa de presă susţinută cu ocazia împlinirii a 100 de zile de mandat, că Aqualand nu mai poate funcţiona în formula actuală şi că societatea înregistrează datorii enorme.
Astfel, edilul şef al reşedinţei de judeţ susţine că societatea Aqualand are pierderi de 3,3 milioane de lei şi conturile blocate. De aceea, complexul nu mai poate funcţiona ca o societate. „Am analizat situaţia de la Aqualand. Nu se mai poate continua aşa. Au conturile blocate, pierderi de 3,3 milioane de lei. Nu pot fi făcute investiţii, deşi sunt necesare. Soluţia pe care am identificat-o este preluarea complexului de către un serviciu aflat în subordinea Consiliului Local Deva”, a afirmat primarul Florin Oancea.
Primarul a mai declarat că cine se face răspunzător de modul defectuos de administrare a complexului va răspunde. O verificare la SC Aqualand va fi făcută în scurt timp de către Corpul de Control al primarului. Complexul Aqualand funcţionează de opt ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.