Complex de locuinţe distrus parţial de un incendiu

3 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cinci apartamente au fost afectate de un incendiu izbucnit de la un scurt circuit la o insta­laţie electrică. Pompierii militari din Petroşani au reuşit să stingă flăcările înainte ca tot complexul de locuinţe să se facă scrum.
”Mai multe echipaje de pompieri au ajuns pe strada Matei Basarab, din municipiul Petro­şani, imediat după obsevarea şi anun­ţarea incendiului la 112. Pompierii au găsit incendiul extins pe aproximativ 100 de metri patraţi din acoperişul unui imobil în care se aflau 5 apartamente. Echipajele, alcătuite din 17 pompieri cu 5 maşini de intervenţie, au reuşit îngrădirea şi limitarea arderii la o parte din acoperiş şi stoparea propagării incendiului la întregul imobil sau la cele din vecinătate”, a informat ISU Hunedoara.
Flăcările au distrus acoperişul şi podul clădirii, dar au afectat şi instalaţia electrică şi plafonul celor 5 apartamente. Acesta este al treilea incendiu major produs în ultima săptămână în Petroşani. Din acest motiv, ISU Hunedoara cere populaţiei să acorde o atenţie sporită instalaţiei electrice din lo­cu­inţă, să evite improvizaţiile sau supra­so­li­citarea cu consumatori a reţelei electrice, dar şi să nu lăse nesupravegheate în funcţiune ra­diatoare sau reşouri electrice. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a ucis amicul cu trei lovituri de cuţit

Un bărbat din comuna Vaţa de Jos a fost condamnat la 7 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor....

Moş Crăciun vine la Biblioteca Judeţeană

Anul acesta Crăciunul va fi sărbătorit într-un mod cu totul aparte, cu mult mai puţină bucurie şi cu sufletele mai...

Petrecerile le-au adus amenzi

Două localuri au fost amendate pentru că au organizat diferite petreceri în interior, deşi acest lucru este interzis în contextul...

Închide