Competiţii automobilistice de Formula I anulate

14 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Marile Premii de Formula 1 care urmau să aibă loc în acest an în Azerbaidjan, Singapore şi Japonia au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19, au anunţat, vineri, organizatorii, citaţi de Agenţia de presă Reuters.

„Ca rezultat al obstacolelor aduse de COVID-19, noi şi promotorii noştri din Azerbaidjan, Singapore şi Japonia am luat decizia de a anula cursele în cauză din sezonul 2020’’, a anunţat Formula 1 într-un comunicat.
Organizatorii şi-au motivat deciziile prin faptul că la Baku (amânat anterior) şi în Singapore (20 septembrie) sunt circuite urbane, iar cursele sunt imposibil de găzduit în condiţiile actuale, în timp ce în restricţiile legate de călătorii au dus şi la decizia de a nu fi menţinut nici Marele Premiu al Japoniei (11 octombrie).
Formula 1 a mai anulat deja alte patru curse, Australia, Monaco, Olanda şi Franţa, sezonul scurtat urmând să debuteze pe 5 iulie, în Austria. De asemenea, cursele din Brazilia, Mexic şi Texas sunt incerte.
Sezonul redus ar cuprinde două curse în Austria (5 şi 12 iulie), două la Silverstone (Marea Britanie), în august, precum şi Marile Premii din Ungaria, Spania, Belgia şi Italia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă o sportivă de la haltere depistată pozitiv

Sportiva Maria Luana Grigoriu (foto), componentă a lotului naţional de haltere, a fost depistată pozitiv la metaboliţi de stanozolol (steroid),...

UEFA va stabili miercuri modul de finalizare a Cupelor Europene

Membrii Comitetului Executiv al forului fotbalistic continental vor decide, miercuri 17 iunie, în cadrul unei videoconferinţe, modalităţile de finalizare a...

După un an de procese, Federaţia Română de Tenis are oficial preşedinte

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile depuse de trei asociaţii împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti prin care...

Închide