Comisarul şef Traian Berbeceanu a postat un nou mesaj caustic la adresa clasei politice, pe Facebook: „Politicienii nu au înţeles mesajele protestatarilor”

5 februarie 2017 | 8 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Comisarul şef Traian Berbeceanu (foto), fostul şef al BCCO Alba, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, despre revolta oamenilor care protestează în stradă de câteva zile şi frământările politicienilor, care se alipesc de protestatari, neavând alt scop decât ajungerea la putere. Acesta a mai atras atenţia că nici una dintre cele două tabere politice nu a înţeles, sau nu vrea să înţeleagă corect mesajele protestatarilor.
„Privesc uimit cum clasa politică din România nu a priceput, despre ce sunt protestele care tocmai se desfăşoară! Cu abilitate, unii încearcă să deturneze scopul real al acestora pentru accederea la putere, altfel decât prin vot… pentru că prin vot, nu au fost în stare! Istericii politicii dâmboviţene aflaţi în stare de excitaţie, evident nervoasă, anunţau războinic că vor demisiona în bloc în prima seară de proteste. Au uitat să o mai facă, ori le-a explicat cineva, desenându-le, cum altfel, că în acest fel nu ar putea declanşa clamatele alegeri anticipate… pe care oricum, doar ei ar fi în stare să le piardă iar şi tot pe banii noştri! Şi-au reorientat discursul, strigând neconvingător, cum că ar fi împotriva ordonanţelor ticăloase, în timp ce în sinea lor se roagă aprig ca acestea să-şi producă efectele… că doar şi în tabăra lor este plin de potenţiali graţiaţi, de potenţiali favorizaţi şi beneficiari ai acestora! De altfel, pe asta au mizat «emitenţii», aşteptându-se la un evident «consens politic», stricat doar de inteligenţa sutelor de mii de protestatari care au înţeles «manevra». Ceilalţi încearcă din răsputeri să păstreze puterea, atacând instituţiile judiciare, denaturând voit adevărul relevat în mod evident, de actele normative concepute la «adăpostul întunericului», invocând în mod mincinos grija faţă de persoanele încarcerate şi îngrijorarea faţă de posibile sancţiuni ale CEDO. (…) Ar dori să se afle la butoane, dar la adăpostul dezincriminării neglijenţei în serviciu, al modificărilor abuzului în serviciu şi favorizării făptuitorului, pentru a-şi putea exercita «serviciul», cum ştiu ei mai bine! (…) Nu au priceput că nici unii nu au credibilitate, după ce în campanie au defilat «braţ la braţ» cu cei condamnaţi ori cercetaţi, exact pentru mârşave abuzuri în serviciu! A venit vremea să înţeleagă că protestele sunt despre ADEVĂR şi DREPTATE, despre JUSTIŢIE INDEPENDENTĂ, despre apărarea instituţiilor care le garantează! A sosit clipa în care să afle cu adevărat, care sunt valorile şi puterea STATULUI DE DREPT, atât de nedrept invocat în discursurile lor politice! Este momentul în care vor pricepe că justiţia o fac doar magistraţii, independent de interese politice de moment! Amin!”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook. (N.Bumbac)

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. George spune:

  A dracului tigan acum s-a apucat si de politica. Stai naibii in banca ta. Ai o fata de infractor si esti un bulangiu.

 2. Ion spune:

  Dle te comportai ca in filmele americane.Nu prea respectai regulamentele.Si acum dai lectii altora.Ar trebui sa ai in pic de decenta…

 3. Neutru spune:

  Suna, oare, ca un elogiu mascat adus DNA-ului in urma eliberarii sale de sub pulpana “roiului” de inamici din DIICOT ? Asa pare ….

 4. Rupa Vili spune:

  Adevărat magistrații,Judecătorii, fac justiția adevărată ,dar Nu procurorii care au devenit interlopi cu legitimație de la stat la care sau alăturat și polițiștii .Cazul tău spune adevărul despre ce ce am spus ,de cazul meu nu mai trebuie să spun că a devenit istorie scrisă pentru facultatea de drept .

  Pentru Dreptate în societatea publică , trebuie de urgență o lege în care ,cei care au condamnări penale inclusiv cu suspendare și cei care nu pot justifica averea să Nu mai facă parte din instituțile publice de stat ca consilier ,primar ,parlamentar .

  Sfântul Dreptății-

 5. Lute care te.... spune:

  Sfantul dreptatii:)))) Bah mascariciule, invata prima data sa te exprimi, si apoi sa iei apararea unor jigodii de genul comisarului Berbeceanu, care au incalcat legea doar ca sa-si cladeasca cariera.

 6. Neo spune:

  Bravo Lute, le-ai ziso. Felicitari pt curaj.

 7. Neo spune:

  Ba Lute dar de avocata Berbecului, cicosata de Loredana Tirnivan, poreclita avocata sifon ce zici?

 8. ion ion si gheorghe gheorghe spune:

  ba , mai terminati naiba cu haiduceala asta ca m-am saturat, o sa iasa …baietii aia din piata vicroriei si o sa va ia pe toti la rand …sa va colinde pe la casute pe astia de tot ati manipulat cu minciuni…a-ti vrut sa-l scapati pe Dan daniel? hai sa vedem cati mai scapa pe barba voastra…mai bine taceti naiba sa nu va mai auda lumea!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Managerul Teatrului din Petroşani şi-a anunţat demisia pe Facebook

Managerul Teatrului Dramatic „I. D. Sârbu” Petroşani, Nicoleta Bolcă (foto), şi-a anunţat demisia din funcţia de conducere printr-un mesaj postat...

Petrecere pentru Baloo, mascota Staţiunii Straja

Poznaşul urs a avut parte de o petrecere cu tort de fructe şi de vizita a sute de prieteni.

Bulina neagră, 6.02.2017

Viorel Popa zis ”Ureche”, din Petroşani Pentru că ori de câte ori rămâne fără bani sau are o nemulţumire, se...

Închide