Comisarul şef Marius Stoica, noul şef al Poliţiei Petroşani

27 noiembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Noul şef al Poliţiei municipiului Petroşani este comisarul şef Marius Stoica (foto). El a câştigat concursul organizat pentru acest post, obţinând 8,41 la interviu.
Au fost doi candidaţi pentru funcţia de şef al Poliţiei din Petroşani, Marius Stoica şi Dănuţ Mocanu. Acesta din urmă a luat doar nota 4,11 la proba de interviu, fiind declarat respins.
„Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale pot formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatului”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara. Dănuţ Mocanu a fost şeful Poliţiei din Lupeni, iar în prezent este adjunct la Poliţia din Petroşani. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. POLITIA spune:

    Mai da parca mocanu avea dosarul respins pt ca era cercetat diciplinar si penal. Acum vad ca a candidat. Cit mai sta acest mocanu in Politie ? Omul e o jigodie ordinara. E rusinea Politiei Romane. Cine il sustine ? Rusine Politiei ca acest nemernic face parte din aceasta institutie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante, 27.11.2018

Medalii pentru înotătorii de la CSS Hunedoara

În organizarea Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon modern s-au desfăşurat la Miercurea Ciuc, în bazinul inaugurat nu cu mult...

Baschetbaliştii de la CNS Cetate Deva, învingători la Campionatul Naţional

Echipele de băieţi de la CNS Cetate Deva (pregătite de prof. Cosmin Stoicovici) au participat recent la Campionatul Naţional de...

Închide