ComunitatePolitica si administratie

Comisarii de mediu se răscoală!

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au declanșat acțiunea spontană de protest, ieri, 13 ianuarie 2022. Timp de 2 ore toate activitățile de inspecție și control au fost oprite și la noi în județ.
De ce protestează comisarii de mediu? “Protestăm împotriva discriminării sala­ri­ale, a inechităților la care suntem su­puși, a tratamentului care ni se aplică de 5 ani încoace: minciuni, amânări, umi­lințe! Protestăm cu speranța ultimă că statul român va înțelege, o dată pentru totdeauna, că bătălia pentru un mediu curat trebuie dusă cu oameni motivați și sprijiniți în misiunea lor!
Cu salarii de 2.600 de lei, fără suport juridic asigurat de instituție e greu să trăiești, să-ți faci munca așa cum se cuvine, darămite să mai prestezi și ser­viciu de permanență neplătit! Din acest moment anunțăm că, noi comisarii GNM din toată țara nu mai efectuăm nici un minut de serviciu de permanență ne­plătit, în afara orelor de program.
Protestul nostru nu se va opri aici! Este primul pas către greva generală pe termen nelimitat!”, au anunțat comisarii de mediu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura