CNS Cetate va evolua acasă cu CSM Lugoj în Cupa României

Nicolae Gavrea

Singura echipă din judeţul nostru care a mai rămas să evolueze în Cupa României este CNS Cetate Deva, formaţie care va întâlni în turul doi al competiţiei echipa CS Municipal Lugoj, după cum a stabilit ieri Federaţia Română de Fotbal. Partida se va disputa miercuri, 15 august, de la ora 17.50, pe Stadionul „Cetate” din Deva.

Ca şi în primul tur al Cupei României, împerecherea echipelor a fost făcută de Federaţie pe criterii geografice, pentru a evita deplasările lungi şi cheltuielile suplimentare implicate.
Aşa cum se precizează în comunicatul federaţiei, în turul doi al Cupei sunt cuprinse 56 de echipe, cele 34 care au trecut de primul tur plus alte 22 care au evoluat în sezonul trecut în Liga a treia. Se vor califica în turul al treilea 28 de formaţii, la care se vor alătura cele mai bune nouă clasate din sezonul trecut în Liga 3 şi cele mai slab clasate cinci echipe din Liga 2 în campionatul precedent.
Revenind la partida pe care o vor susţine devenii, menţionăm că CSM Lugoj, ocupanta locul 4 în ediţia trecută de campionat în judeţul Timiş, a rămas fără o serie dintre jucătorii de bază din sezonul precedent şi fără antrenorul Cosmin Petruescu, trecut cu arme şi bagaje la ASU Poli Timişoara. Au plecat printre alţii Bozian, Velici (ambii la ASU Poli), Radak sau Roşie (ambii ajunşi chiar la Deva). În locul lui Petruescu, pe banca tehnică a lugojenilor se află în acest sezon Ilie Rotariu (fratele fostului internaţional Iosif Rotariu) – antrenor principal şi Eugen Miculescu – secund.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.