CNS Cetate termină turul în genunchi! Alb-albaştrii, învinşi categoric la Sibiu!

CNS Cetate Deva, singura grupare de Liga a III-a din judeţ, a încheiat prima parte a campionatului seriei a IV-a cu un eşec usturător, fiind învinsă, scor 0-4, de AFC Hermanstadt II Sibiu. Trupa lui Sorin Cornea a încasat cele patru goluri în ultimele 20 de minute ale partidei, două dintre reuşite venind în prelungiri.

Goluri încasate după gafe copilăreşti
După eşecul cu Gloria Lunca Teuz Cermei, CNS Cetate Deva spera să-şi recupereze punctele în ultima partidă oficială a anului, cea cu AFC Hermanstadt II Sibiu. Socotelile alb-albaştrilor de acasă nu s-au potrivit pe teren iar în primele70 de minute ale partidei, cele două echipe s-au mulţumit să se apere, ocaziile de gol lipsind cu desăvârşire. Deschiderea scorului a survenit în minutul 70, după o greşeală a portarului Apostol, care a scăpat o minge centrată de pe dreapta din lovitură liberă, pe care Bordean a introdus-o în poarta goală. Oaspeţii s-au aruncat în atac, au avut o ocazie de a egala, dar în minutul 85 au încasat un nou gol. Aflat în careul advers, Firan a solicitat o lovitură de pedeapsă, neacordată însă, gazdele au iniţiat un contraatac şi Cârstean a rămas singur cu portarul după ce Ionică a alunecat, învingându-l pe Apostol.

Prăbuşiţi de tot în prelungiri
Finalul i-a găsit pe deveni în genunchi, aceştia mai încasând două goluri în ultimul minut de joc şi primul minut de prelungire, reuşitele aparţinându-le lui Preda şi Cătinean. Alb-albaştrii încheie astfel turul pe locul 7, cu 21 de puncte, având nouă goluri primite în ultimele două etape. Pentru CNS Cetate au jucat: Apostol – Kelemen, Mintaş, Şoit, Doboş (70, Firan) – Boldea (75, Ionică), Moţ – Bărculeţ (62 R. David), R. Cristian (cpt.), Scarlat – Lupu (70 Leucian). (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.