Sport

CNS Cetate şi-a luat golgheter din vecini

04 Iulian Tecsi 28 iulieOvidiu Mănăstire

Cel mai bun marcator a lui FC Hunedoara în sezonul trecut, Iulian Tecsi (foto), vine să întărească lotul vecinilor de la CNS Cetate Deva pentru următorul campionat. Atacantul de 25 de ani se alătură astfel jucătorilor importanţi plecaţi în decurs de o săptămână de la clubul de pe Cerna.

Al treilea ex-hunedorean la Deva
După Robert Cristian şi Erwin Bloj, Iulian Tecsi este al treilea jucător de la FC Hunedoara care va îmbrăca în sezonul viitor tricoul vecinilor de la CNS Cetate Deva. Acesta şi-a reziliat contractul cu trupa de pe Cerna şi s-a înţeles cu devenii, urmând să semneze pentru un an cu clubul din reşedinţa judeţului. „Mă bucur că am ales să vin la Deva, pentru că îi cunosc pe majoritatea jucătorilor de aici. Îmi propun să marchez la fel de multe goluri sau chiar mai multe în sezonul care urmează”, a spus cel care a punctat de 16 ori în campionatul trecut pentru FC Hunedoara.

Regretă Hunedoara
Totuşi, chiar dacă va juca la CNS Cetate Deva, Tecsi a părăsit Hunedoara cu o undă de regret, fiind ataşat de colectivul şi suporterii de acolo. „A fost o perioadă frumoasă, doi ani în care am cunoscut şi am lucrat cu oameni minunaţi, cărora într-adevăr le plăcea fotbalul şi puneau pasiune în ceea ce făceau. Din păcate, s-a terminat direct şi neaşteptat, cred că oamenii de fotbal, jucătorii şi suporterii Hunedoarei nu meritau asta. Mi-a plăcut mult la Hunedoara şi regret că s-a terminat aşa”, a spus noul jucător devean.

Ofertat de Gaz Metan Mediaş
Atacantul de 25 de ani, care a mai avut o etapă la Deva, la Mureşul, jucând şi pentru UTA, în liga secundă, a avut în această vară o ofertă de a juca în Liga I, la Gaz Metan Mediaş. „Eu am semnat un acord de reprezentare cu impresarul Bogdan Apostu (n.r. fostul fotbalist hunedorean) şi el a discutat cu cei de la Mediaş în privinţa unui transfer. Dar, din cauza incertitudinii de la Hunedoara, nu am putut obţine acordul de transfer”, a precizat Tecsi.

„Am fost primit excelent la Deva!”
Referitor la noua sa echipă, fostul golgheter hunedorean are doar cuvinte de laudă şi speră să obţină performanţe importante cu CNS Cetate. „Am întâlnit la Deva o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi, atât la nivelul Ligii a III-a cât şi al ligii secunde. Chiar dacă în sezonul trecut am fost rivali, am fost primit foarte bine aici iar cu ajutorul lor şi al staff-ului tehnic m-am integrat excelent şi sunt mulţumit de alegerea făcută. Sunt încrezător în şansele noastre în noul campionat, sper să începem bine şi să încheiem turul pe podium”, a declarat fotbalistul de 25 de ani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.