Sport

CNS Cetate Deva vrea să „lege” victoriile

Gruparea din reşedinţa judeţului va juca azi prima partidă din cele trei programate pe teren propriu în decurs de o săptămână, urmând să întâlnească formaţia ACSO Filiaşi. Devenii vor să obţină a doua victorie din campionat cu care să se menţină în plutonul fruntaş al clasamentului.

„Nu plecăm favoriţi, dar vom lupta pentru a câştiga!”
Victoria obţinută în duelul cu Internaţional Băleşti, prima din acest sezon, i-a urcat pe cei de la CNS Cetate Deva pe locul 4 al clasamentului după primele două runde. Alb-albaştrii au impresionat la capitolul goluri marcate, înscriind de şapte ori în două runde, dar au rămas datori la închiderea porţii, primind şase goluri în aceste două partide. Trupa lui Sorin Cornea vrea să obţină azi a doua victorie în campionat, în meciul cu ACSO Filiaşi, deşi antrenorul devenilor consideră că echipa sa nu pleacă favorită. „Va fi un meci dificil, cum sunt toate din acest sezon. Noi nu plecăm favoriţi, avem o echipă tânără, dar vom da totul pentru a câştiga. Sperăm să reducem numărul de goluri primite, pentru că în atac dispunem de doi jucători de calitate, Romică David şi Robert Cristian, care au experienţă la nivelul Ligii a III-a!”, a spus Sorin Cornea. Alb-albaştrii nu îl pot folosi în meciul de azi pe Iulian Tecsi, care se confruntă cu ceva probleme medicale, în rest tot lotul este valid.

Şi adversarii de azi au câştigat la Băleşti
ACSO Filiaşi a obţinut la fel ca şi CNS Cetate Deva o victorie în acest sezon, în faţa aceluiaşi adversar, Internaţional Băleşti. Trupa lui Victor Naicu a trecut la limită de gorjeni, 1-0, iar în runda secundă a stat. Partida CNS Cetate Deva – ACSO Filiaşi se va juca azi, de la ora 17.00, pe stadionul „Cetate” din Deva.

Duel cu Reşiţa în Cupa României
Duelul cu gruparea din Filiaşi va fi primul din seria de trei consecutive pe teren propriu pe care trupa deveană le va susţine în decurs de o săptămână. Marţi, de la ora 16.30, CNS Cetate Deva va juca în turul III al Cupei României, urmând să întâlnească pe CSM Şcolar Reşiţa. Peste alte trei zile, devenii vor primi vizita celor de la ACS Şirineasa, în etapa a IV-a a Ligii a III-a, seria a IV-a. „Săptămâna viitoare vom întâlni două echipe care îşi doresc promovarea. Însă, noi ne vom face jocul şi vom încerca să câştigăm ambele partide”, a spus Sorin Cornea despre duelurile de săptămâna viitoare. (Ovidiu Mănăstire)

One thought on “CNS Cetate Deva vrea să „lege” victoriile

  • Ovidiu M., care azi se joaca meciul Deva-Filiași? Azi e joi! Te rog nu mai fa greșeli si erori …de ani de zile faci greșeli de zile…încurci zilele.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura