Sport

CNS Cetate Deva se va reuni mai repede

Singura echipă hunedoreană angrenată într-un eşalon naţional al fotbalului românesc, CNS Cetate Deva, îşi va începe pregătirile pentru noul sezon cu o săptămână mai repede. Astfel, alb-albaştrii vor demara antrenamentele în 17 iulie după ce, conform unor informaţii, Liga a III-a ar putea începe în 25 august.

Noul sezon ar putea începe în 25 august
Programată iniţial în 25 iulie, reunirea echipei CNS Cetate Deva se va face cu o săptămână mai devreme, în 17 iulie. Decizia a fost luată de conducerea clubului, împreună cu antrenorul Gică Barbu, pentru că, după ultimele informaţii, sezonul 2017-2018 al Ligii a III-a ar putea începe mai repede, în jurul datei de 25 august. „Trebuia să ne reunim în 25 iulie, dar în proporţie de 90 la sută o vom face cu o săptămână mai repede, pentru a avea timp suficient de realizarea planului de pregătire al antrenorului”, a spus Cristi Bobar, preşedintele echipei CNS Cetate Deva.

Jucătorii amână semnarea noilor contracte
Principala problemă cu care se confruntă gruparea alb-albastră în acest moment este faptul că nici unul din jucători nu a semnat contractul pentru noul sezon. O parte din jucătorii cărora li s-au făcut oferte au mai cerut timp de gândire, dar Cristi Bobar precizează că acesta nu va fi nelimitat. „Momentan, nu e votat nici bugetul pentru noul sezon. Sperăm să se facă cât mai repede. O parte din jucătorii cărora le-am făcut oferte au acceptat verbal şi urmează să semneze. O altă parte a cerut timp de gândire suplimentar. Îi aşteptăm să se hotărască în această săptămână, nu mai târziu. Vrem să ne bazăm în principal pe jucătorii localnici, dar dacă nu acceptă ofertele noastre sunt liberi să-şi caute altele mai bune. Trebuie să înţeleagă că anul trecut nu au realizat nici o performanţă. În caz că nu vor semna, ne vom orienta spre alţi jucători”, a spus Cristi Bobar. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura