CNS Cetate Deva se desparte de şase jucători şi va avea o vacanţă scurtă

La finalul unui tur de campionat cu evoluţii sinusoidale, gruparea din reşedinţa judeţului a hotărât să renunţe la şase jucători din lot. Trupa alb-albastră îşi continuă antrenamentele până în 21 decembrie şi va avea o vacanţă de doar trei săptămâni.

Caută întăriri din Liga a II-a
Locul 7 obţinut la finalul acestui tur de campionat de CNS Cetate Deva nu a mulţumit pe nimeni, chiar dacă obiectivul echipei în sezonul actual este o clasare pe unul din locurile 2-10. Cele trei înfrângeri consecutive din ultimele partide ale primei părţi a campionatului au produs dezamăgire iar la finalul sezonului de toamnă s-a făcut o analiză şi s-au luat primele măsuri. Astfel, CNS Cetate s-a despărţit în mod amiabil de jucătorii Angelo Baumann, Cătălin Ionică, Andrei Firan, Codrin Coteţ, Flavius Staicu şi Alexandru Dan. Incluşi iniţial pe lista disponibilizaţilor, Andrei Raţ şi Iulian Tecsi au mai primit o şansă şi vor rămâne în lotul devenilor şi pentru retur. „Pe parcursul acestui tur, unii jucători s-au autodepăşit iar alţii nu au confirmat aşteptările puse în ei. Am avut o şedinţă şi de unii ne-am despărţit. Încercăm să ne orientăm şi să aducem înlocuitori, urmând să urmărim jucători de la echipe de ligă secundă. Vom vedea care îşi doresc să vină să joace la noi”, a spus antrenorul Sorin Cornea.

„În retur vom pregăti sezonul viitor!”
Tehnicianul devenilor a sintetizat parcursul echipei în acest tur de campionat, precizând că şi-ar fi dorit rezultate mai bune şi o poziţionare mai sus în clasament. „Având în vedere cum am început turul de campionat, teoretic, acest loc şapte este unul bun. Însă, practic, nu mulţumeşte pe nimeni. Am avut şi perioade bune, dar dureros este faptul că în ultimele trei etape nu am luat nici un punct. Practic, cu trei victorii în aceste meciuri ne puteam clasa pe locul 2. Pentru retur ne propunem să avem o evoluţie mult mai bună şi dacă nu putem să ne clasăm pe podium, sperăm să fim măcar în apropierea lui. Returul va fi o pregătire pentru viitorul sezon”, a afirmat antrenorul devenilor.

Lotul subţire, cauza inconstanţei
Antrenorul lui CNS Cetate a găsit şi o explicaţie pentru rezultatele inconstante din prima parte a campionatului, subţirimea lotului fiind în opinia sa principalul motiv. „La rezultatele noastre din tur a contat în primul rând subţirimea lotului. Robert Cristian a fost singurul jucător care s-a ridicat la înălţimea acestui nivel, a fost sufletul şi motorul echipei. Din păcate, a fost ajutat doar de Romică David, însă şi acesta a avut unele probleme cu accidentările. Sper ca în retur să nu ne bazăm doar pe cei doi jucători şi să avem mai mulţi de valoarea lor”, a încheiat Cornea. CNS Cetate Deva îşi va începe pregătirea pentru returul campionatului în 15 ianuarie, având astfel o vacanţă de trei săptămâni. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante 13.12.2017

Audieri prin videoconferinţă în procesul „Bonnie şi Clyde ai Estului”

Ieri, la Tribunalul Hunedoara a avut termen de judecată procesul în care sunt judecaţi Varga Şandor şi Turi Emeşe, pentru...

Hoaţe de poşete prinse de poliţişti

Două hunedorence au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce au furat o poşetă cu bani dintr-un cabinet stomatologic din

Închide