CNS Cetate Deva luptă pentru poziţia de pe podium la Lugoj

16 noiembrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Gruparea din reşedinţa judeţului va juca azi cel mai important meci din finalul acestui tur de campionat, urmând să întâlnească în deplasare pe CSM Lugoj. Duelul este unul direct pentru ocuparea unei poziţii pe podiumul clasamentului, gazdele fiind pe locul 3 iar alb-albaştrii pe 4.

Tot lotul valid
Cele cinci victorii consecutive au dus-o pe CNS Cetate Deva în zona fruntaşă a clasamentului iar acum, trupa pregătită de Sorin Cornea vrea să încheie turul de campionat pe una din poziţiile de pe podium. Devenii vor juca un meci important pentru atingerea acestui obiectiv, urmând să evolueze pe terenul lui CSM Lugoj, actuala ocupantă a locului 3. „În acest meci vom întâlni o echipă foarte bună, cu care suntem vecini de clasament iar noi sperăm să ne menţinem pe podium până la finalul turului. E important că vom avea tot lotul valid pentru partida de la Lugoj”, a spus Sorin Cornea, care îi va avea la dispoziţie pe Robert Cristian, Firan, Lupu şi Apostol, jucători ce şi-au ispăşit etapa de suspendare în runda precedentă.

Gazdele au probleme financiare
CSM Lugoj a avut un parcurs bun în acest sezon, dar ca şi în campionatele precedente, pare a nu dori să se implice în lupta pentru promovare. Gruparea pregătită de Cosmin Petruescu trece prin momente dificile, jucătorii având de încasat restanţe financiare pe mai multe luni. Mai mult, într-una din zilele aceastei săptămâni, jucătorii au refuzat să se antreneze în semn de protest. Din gruparea timişeană fac parte mai mulţi fotbalişti care în trecut au avut legătură cu trupele din judeţ. Astfel, Bozian, Păduraru şi Lazea au evoluat la FC Hunedoara în sezonul 2015-2016 iar Szekely şi Velici au făcut parte chiar din lotul devenilor în campionatul trecut. Partida CSM Lugoj – CNS Cetate Deva se joacă azi, de la ora 14.00, pe stadionul „Tineretului” din Lugoj. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Protestul salariaţilor de la APIA Hunedoara

Toţi funcţionarii de la APIA Hunedoara, de la centrul judeţean şi centrele locale, au protestat ieri timp de trei ore,...

Cum ne protejăm apometrele de îngheţ

Având în vedere temperaturile scăzute, Apa Serv Valea Jiului SA revine cu câteva recomandări privind protecţia contoarelor şi branşamentelor de...

Funcţionară de la APIA, condamnată pentru fraudă cu fonduri europene

O funcţionară de la APIA Hunedoara şi un fermier de la noi din judeţ au fost condamnaţi pentru fraudă cu...

Închide