CNS Cetate Deva joacă astăzi un amical cu Aurul Brad

Nicolae Gavrea

Echipa de Liga a III-a CNS Cetate Deva îşi continuă pregătirile pentru apropiatul sezon competiţional. Deşi iniţial în programul de pregătire era prevăzut un cantonament la Geoagiu Băi, lucrurile s-au schimbat radical, iar formaţia se pregăteşte tot la Deva.

Astăzi, de la ora 18.00, va fi primul meci amical pe teren propriu din intersezon pentru elevii lui Ioan Petcu. Adversarul nu este cel stabilit iniţial, Ripensia Timişoara, ci conjudeţeana Aurul Brad, deoarece timişorenii au contramandat amicalul de la Deva, pe motiv că se află încă în cantonament în Ungaria.
“Cei de la Ripensia ne-au anunţat că nu pot veni, ar însemna să se întoarcă din Ungaria ca să joace cu noi şi să plece după meci înapoi, am înţeles situaţia, nu e nici o problemă. Şi în programul nostru au apărut schimbări, iniţial era prevăzut ca de sâmbăta trecută să fim în cantonament la Geoagiu Băi, nu s-a putut, pentru că nu am găsit locuri, toată lumea s-a înghesuit acolo în luna iulie – că i-a păcălit urât vremea, e altceva. Vom urca acolo de la 1 august, chiar azi (n. red. ieri) mă duc să văd de cazare”, a declarat Dan Simina, preşedintele clubului CNS Cetate Deva.
Am aflat că au mai venit jucători la echipă, chiar în această săptămână a fost perfectată înţelegerea cu Răzvan Fetiţa, (ex. Performanţa Ighiu), un mijlocaş ofensiv, jucător de bandă, 27 de ani, a fost golgheterul Ighiului şi în iarnă s-au interesat de el “U” Cluj şi Ripensia Timişoara. A mai fost transferat Gabriel Braga, 24 de ani, care joacă de obicei pe post al doilea atacant, care a mai jucat la Unirea Târlungeni şi CS Tunari. A revenit la echipa din Deva şi Romică David, iar de plecat nu a mai plecat nimeni.
Cetate va susţine săptămâna aceasta două jocuri de pregătire, cel de astăzi cu Aurul Brad şi încă unul sâmbătă, în deplasare, la Unirea Alba Iulia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.