CNS Cetate Deva îşi ia la revedere de la suporteri

17 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

2-cns-cetate-deva-17-noiembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

Echipa din reşedinţa judeţului va disputa azi ultimul meci pe teren propriu din acest an, urmând să întâlnească pe Unirea Alba Iulia, în etapa a XII-a a Ligii a III-a, seria a IV-a. Devenii vor să obţină a patra victorie consecutivă dar întâlnesc o echipă specialistă a deplasărilor.

Viorel Tănase: „Obiectivul principal e victoria!”
După trei succese consecutive, gruparea antrenată de Viorel Tănase a urcat pe locul 7 în clasament şi se află la opt puncte în spatele liderului, CSM Şcolar Reşiţa. Venirea lui Ousmane N’Doye a descătuşat gruparea alb-albastră, care îşi doreşte să obţină maximum de puncte până la finalul turului. Devenii vor întâlni în ultima partidă de pe teren propriu din acest an pe Unirea Alba iulia, şi vor să se despartă de suporteri cu un succes. „Vrem să facem un joc pragmatic şi să obţinem cele trei puncte. Obiectivul principal e victoria, pentru că ne dorim să deblocăm primele de joc. Întâlnim o echipă tânără, cu rezultate foarte bune în deplasare unde a primit doar patru goluri. E o echipă bine organizată care joacă pe contraatac. Putem urca în clasament, însă depindem de jocul rezultelor. Dar, până a ne gândi la ce fac alţii trebuie să ne câştigăm jocul nostru”, a spus antrenorul devenilor, Viorel Tănase. CNS Cetate are tot lotul valid pentru acest meci, revenind şi Bodea, absent în etapa trecută din cauza unei accidentări.

Oaspeţii vin motivaţi
Gruparea din cetatea Marii Uniri ocupă locul 11 în clasament, cu 12 puncte, dar marea majoritate a lor a fost obţinută de alb-negri în partidele din deplasare. Astfel, echipa antrenată de Radu Andone a reuşit în meciurile de pe teren străin două victorii, două rezultate de egalitate şi a pierdut o singură dată, la Reşiţa. Căpitanul Unirii, Ciprian Selagea, spune că gruparea din Alba Iulia va veni la Deva să joace un fotbal de calitate. „Este penultimul meci al turului, un meci ca oricare altul, în care mergem să jucam fotbal. Deva este o echipă cu jucători experimentaţi, care au evoluat inclusiv în Liga 1, însă asta nu ne sperie, ci ne motivează. Nu vreau să discut momentan despre situaţia financiară sau despre ce a fost la club din vară până acum, mă bucură faptul că suntem sănătoşi, că ne putem pregăti zilnic într-o atmosfera plăcută. Ce va urma zilele următoare sau din iarnă, rămâne de văzut!”, a spus Selagea pentru www.absport.ro. Echipa din judeţul vecin îi are printre componenţi pe ex-hunedorenii Ştefan Mardare şi Daniel Creciunesc, care îşi vor reîntâlni la Deva foştii colegi, Tecsi, R. Cristian, Petresc, Bloj şi Ionică. Partida CNS Cetate Deva – Unirea Alba Iulia se joacă azi, de la ora 14.00, pe stadionul „Cetate” din Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pregătiri pentru aniversare la Jeledinţi

O aşezare hunedoreană din componenţa comunei Mărtineşti, satul Jeledinţi se pregăteşte de aniversarea a 700 de ani de la prima...

Salariaţi ai poştei, concediaţi înainte de sărbători

Sindicatul Lucrătorilor Poştali a fost notificat recent de conducerea companiei despre concedierile colective care se vor face în următorea perioadă...

Dosarul Moloţ vs ANI 2, „reţinut” la Înalta Curte

Ieri, la prima şedinţă din procesul „Moloţ vs ANI 2”, de după repunerea pe rol a cauzei, Curtea de Apel...

Închide