CNS Cetate Deva ia la rând echipele de adolescenţi

1-cns-cetate-deva-15-septembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

După ce în etapa trecută a fost învinsă drastic de trupa de tineri de la ACS Poli Timişoara II, gruparea din reşedinţa judeţului dă piept cu o nouă echipă satelit. Alb-albaştrii, încă fără antrenor principal, vor întâlni pe teren propriu formaţia Pandurii II, alcătuită la rândul ei din mulţi jucători tineri.

Pandurii II, învinsă în primul meci din campionat
Victoria obţinută în meciul de Cupa României, în faţa Şoimilor Lipova, a mai detensionat puţin atmosfera în cadrul taberei de la CNS Cetate Deva. Alb-albaştrii speră ca azi să obţină şi primul succes în campionat, în faţa celor de la Pandurii II Tg. Jiu. Echipa gorjeană a început sezonul cu stângul, fiind învinsă fără drept de apel pe teren propriu, în etapa a II-a, de UTA BD II, scor 0-3. A fost primul meci al gorjenilor în acest sezon, duelul din prima rundă, cu CSM Şcolar Reşiţa, fiind amânat pentru 20 septembrie.

Clep şi Bortiş conduc echipa deveană de pe bancă
Devenii nu au ajuns la o înţelegere privind numirea unui antrenor principal, nume ca Marin Dună, Ionel Ganea, Paul Codrea sau Valentin Velcea fiind vehiculate să vină pe banca alb-albaştrilor, astfel că la meciul de azi echipa din reşedinţa judeţului va fi condusă tot de cuplul Marius Bortiş-Petre Clep, cei care deţin funcţiile de preparator fizic, respectiv antrenor de portari. „Va fi un meci dificil, împotriva unei echipe tinere care totuşi face parte dintr-un club de prima ligă, Pandurii Târgu Jiu. Vom încerca să trecem peste cele două eşecuri din campionat şi să ne revenim. Le-am spus băieţilor să uite înfrângerile şi să joace cu inima, pentru că avem mare nevoie de victorie”, a spus Petre Clep.

Ionică absent, Şaucă incert
Alb-albaştrii nu vor putea conta în acest meci pe Cătălin Ionică, care are probleme medicale, incert fiind şi Tudor Şaucă. Cel din urmă are însă şanse să fie recuperat până la ora partidei. Meciul CNS Cetate Deva – Pandurii II Tg. Jiu se va juca azi, începând cu ora 17.00, pe stadionul „Cetate” din reşedinţa judeţului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare