CNS Cetate Deva are meci de antrenament cu CNP Timişoara

Echipa din reşedinţa judeţului are şanse mari să obţină a cincea victorie consecutivă azi, când va întâlni pe teren propriu echipa Centrului Naţional de Pregătire Timişoara. Tinerii grupării păstorite de Federaţia Română de Fotbal sunt în criză de rezultate, suferind cinci eşecuri la rând.

Participă doar pentru a avea meciuri în picioare
CNS Cetate Deva este aproape de podiumul clasamentului după cele patru victorii consecutive şi are şanse mari să o obţină pe a cincea în meciul de azi, în care vor întâlni o echipă în suferinţă. Centrul Naţional de Pregătire Timişoara, transformat în această denumire după comasarea centrelor de excelenţă, are cinci eşecuri consecutive, ocupând penultimul loc în clasamentul seriei a IV-a. Gruparea ce îşi are sediul la Timişoara participă însă în competiţie doar pentru a avea meciuri în picioare, la finalul campionatului punctele obţinute de celelalte echipe în faţa ei urmând să se şteargă. Totodată, CNP Timişoara nu poate retrograda.

Devenii au patru suspendaţi
Chiar şi în aceste condiţii, CNS Cetate Deva nu se gândeşte decât la victorie. „Cu toţii sperăm să obţinem a cincea victorie consecutivă. Pentru asta ne-am antrenat şi astfel am pregătit acest joc. Chiar dacă meciul pare uşor, nu trebuie să-l tratăm aşa pentru că alte echipe, gen Ghiroda, au avut surprize. Avem patru suspendaţi, dar va fi şansa jucătorilor ce au jucat mai puţin să arate ce pot. În acest meci, Alexandru Dan va fi titular iar Iulian Tecsi va lua loc pe bancă”, a spus Sorin Cornea, antrenorul lui CNS Cetate Deva. Alb-albaştrii nu îi pot folosi în acest duel pe Robert Cristian, Lupu, Firan şi Apostol, cu toţii suspendaţi. În schimb, revine după suspendare, Bogdan Mintaş. Partida CNS Cetate Deva – CNP Timişoara se joacă azi, începând cu ora 14.00, pe stadionul „Cetate” din Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă: Pentru ce plăteşte chirie de 900.000 de euro Primăria Deva

Senatorul USR Mihai Goţiu a sesizat în această dimineaţă (joi, 9 noiembrie 2017) Instituţia Prefectului judeţului Hunedoara şi a solicitat...

Judecaţi pentru proxenetism

Maximilian Gânju Doi bărbaţi din Valea Jiului au fost trimişi în judecată pentru proxenetism, pentru că ar fi obligat o

Braconier de artefacte dacice, condamnat definitiv

Natalia Bumbac Daniel Moc, bărbatul acuzat că a ascuns o brăţară dacică descoperită împreună cu alte piese similare din aur

Închide