CNS Cetate Deva a remizat cu Mureşul Vinţu de Jos

1. CNS Cetate Deva 31 iulie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Trupa din reşedinţa judeţului a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susţinută pe teren propriu cu nou promovata în Liga a III-a, Mureşul Vinţu de Jos. Ciprian Pepenar a avut mai mulţi jucători în probe, dorind să-şi definitiveze lotul în cel mai scurt timp.

Două formule de echipă
Aflată în cantonament pe plan local, CNS Cetate Deva a disputat sâmbătă a doua partidă amicală, întâlnind pe teren propriu echipa Mureşul Vinţu de Jos, nou promovată în Liga a III-a şi posibilă adversară în viitorul sezon. Meciul s-a încheiat fără goluri, deşi devenii au trimis o dată mingea în bară, prin Vaştag, ratând şi alte ocazii de a marca. Antrenorul Ciprian Pepenar a folosit două formule diferite de echipe, având mulţi jucători în probe cărora a dorit să le verifice potenţialul. Astfel, alb-albaştrii au jucat în primul mitan în formula Matei – Vîrtan, Vaştag, Natea, Doboş – Chelariu, Vajda – Hordea (20 Lupu), Şaucă, Lintaru – Hiţesc, iar în partea secundă au intrat Apostol – Jude, Dosan, Sinişa, Kelemen – Bloj, Vaştag, Sahru, Blaga – Suciu, Tecsi. Robert Cristian nu a evoluat, fiind învoit, iar Andrei Raţ a fost menajat.

Pepenar e mulţumit
Chiar dacă CNS Cetate Deva nu a marcat, antrenorul Ciprian Pepenar s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei. „Puteam câştiga, am ratat câteva ocazii, dar per total sunt mulţumit de joc. Băieţii au respectat indicaţiile şi tot ceea ce le-am cerut să facă. Am mai mulţi jucători în probe, sper să mă edific cât mai curând de potenţialul lor, pentru că îmi doresc să definitivez lotul cât mai repede. Jucătorul sârb care a evoluat astăzi s-a accidentat destul de repede şi nu am putut să mă lămuresc asupra lui. În privinţa lui Natea, fundaş central venit de la Măgura Cisnădie, nu am ajuns la o înţelegere cu el şi vom mai discuta”, a spus Ciprian Pepenar.

Două teste cu echipe din Alba, în această săptămână
Devenii se află de marţi în cantonament pe plan local, echipa având câte două antrenamente zilnice. „Băieţii muncesc mult, sunt dornici să demonstreze că au valoare şi să-şi câştige locul în echipă”, a precizat Ciprian Pepenar. Cantonamentul trupei din reşedinţa judeţului se va încheia miercuri, 3 august, în aceeaşi zi alb-albaştrii urmând să joace un nou meci amical pe propriul teren. Adversară le va fi Performanţa Ighiu, o posibilă rivală la lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Vineri, CNS Cetate va întâlni o nouă echipă din judeţul Alba, gruparea de Liga a IV-a Şurianul Sebeş, în deplasare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare