Club Paris 2024, lansat cu patru ani înainte de startul JO de la Paris

3 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Pentru a marca cei patru ani rămaşi până la debutul Jocurilor Olimpice de la Paris, din 2024, Comitetul de or­ga­nizare a lansat Clubul Paris 2024 cu rolul de a îm­părtăşi aventura olimpică şi paralimpică cu toţi iubitorii de sport din Franţa.
În fiecare lună până la Jocurile din 2024, Club Paris 2024 le va oferi membrilor săi şansa de a lua parte la provocări distractive accesibile tuturor, să se bucure de întâlniri exclusive cu campioni olimpici şi paralimpici şi să participe la multe alte iniţiative sportive şi culturale interesante.
Participanţii vor putea câştiga premii, iar cei care do­resc vor avea şanse crescute să ia parte la Ştafeta Torţei Olimpice sau să poată lua startul în primul maraton public general din istoria Jocurilor Olimpice. Membrii Clu­bului Paris 2024 vor primi actualizări exclusive, vor avea acces la toate informaţiile despre biletele la întrecerile olimpice şi vor avea prioritate la înscriere, pentru a deveni voluntari la JO Paris 2024.
Primii membri ai clubului vor fi bineveniţi alături de cei mai buni ambasadori ai JO Paris 2024 – sportivii care se pregătesc pentru Jocurile de la Tokyo 2020. Sportivii olimpici şi paralimpici francezi sunt pregătiţi şi aşteaptă să accepte pe oricine din Franţa, într-o serie de provocări care vor avea loc în următoarele săptămâni. Club Paris 2024 face parte din angajamentul Comitetului de Orga­nizare al JO din 2024 de a dezvolta un nou model de promovare a Jocurilor Olimpice.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
AS Măgura Pui 2010 este campioana Ligii a V-a în judeţ

Duminică, pe Stadionul „Măgura” din Pui, într-un cadru bine organizat, s-a desfăşurat festivitatea de premiere a echipei AS Măgura Pui...

Vitamina E

Dr. Biochimist Manuela Ştef Vitamina E (tocoferolul) se găseşte în opt forme naturale cu structură biochimică asemănătoare şi cu aceleaşi...

Comunicat de presă

Închide