ActualitateFlash

Circ ieftin în vârful blocului

Maximilian Gânju

Un tânăr în vârstă de 26 de ani s-a urcat pe un bloc de nouă etaje, din centrul Petroşaniului, şi a ameninţat că se aruncă în gol. Nimeni n-a putut afla motivul pentru care bărbatul a vrut să recurgă la acest gest extrem, poate şi pentru că era băut bine.

Întâi, şi-a aruncat pantofii    
Circulaţia rutieră şi pietonală în zona Spitalului de Urgenţă Petroşani a fost îngreunată, când un bărbat s-a urcat pe terasa unui bloc turn şi, după ce şi-a aruncat pantofii de la înălţime, a început să ţipe că sare şi el. Stupefiaţi, trecătorii au sunat la Serviciul de Urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, de la poliţie, dar şi de la ambulanţă. Imediat, la bărbat a urcat o echipă, pentru a stabili din ce motiv protestează şi  să încerce să-l convingă să renunţe la acţiunea sa. Numai că, n-a fost chip să se înţeleagă cu tânărul. Practic, i-a dezarmat pe cei care vroiau să-i sară în ajutor pentru că nu avea nici o supărare pe autorităţi, probleme cu legea sau altă solicitare. „Nu îl avem în evidenţe ca persoană cu probleme, nu are nici o solicitare şi încă nu ştim de ce a recurs la acest gest”, a precizat comisarul Ştefan Ciucă, din cadrul Poliţiei Petroşani, cel care a coordonat acţiunea la faţa locului.
Un motiv pentru care bărbatul s-a urcat pe bloc, decis să pună pe jar echipele de salvare, dar şi poliţiştii, ar fi faptul că a avut o ceartă cu prietena sa. De supărare, s-a pus pe băut şi apoi s-a urcat pe terasa blocului de nouă etaje şi s-a dat în spectacol mai multe ore. 
Protestatarul fără revendicări va fi amendat de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura