Sport

CIP cere sprijinul publicului

10-x-1net

Ciprian Marinuţ

Confruntată cu probleme majore de lot înaintea meciului decisiv al finalei cu Concordia Chiajna, FC CIP Deva a lăsat intrarea liberă la meciul de luni (ora 20.00) şi aşteaptă sprijinul suporterilor.

Doi suspendaţi, doi accidentaţi
Campioană morală, pentru că a dominat autoritar atât seria vest a campionatului regulat, cât şi play-off-ul, FC CIP a ajuns în situaţia unui duel pe viaţă şi pe moarte pentru câştigarea titlului naţional. Devenii au învins cu 7-0 în primul meci al finalei, însă apoi au pierdut, scor 1-3, partida a doua, aşa că luni, de la ora 20.00, la Deva, se va juca meciul meciurilor. FC CIP are avantajul terenului propriu, conferit de faptul că a ocupat locul I în play-off, însă nu va putea conta pe mai mulţi jucători „pierduţi” în luptele anterioare. Gherman şi Dobre sunt suspendaţi, iar Al-Ioani şi Şotârcă sunt accidentaţi. Ultimii doi nici nu au făcut antrenament cu echipa. Şotârcă are problemele mai vechi de la inghinali, care au recidivat, în timp ce Al-Ioani a căzut şi şi-a dizlocat umărul în meciul de la Chiajna. „Ne bazăm doar pe şase jucători de câmp, pentru că e puţin probabil ca Şotârcă şi Al-Ioani să poată juca. De aceea, aşteptăm sprijin din partea publicului şi îi invităm la sală să ne susţină, mai ales că intrarea la meci este gratuită”, a declarat antrenorul Karoly Gaşpari.

Cosac, suspendat
Dacă FC CIP şi-a “pierdut” patru jucători, rivala ei, Concordia Chiajna, a rămas fără antrenor la meciul decisiv. Jean Cosac a fost suspendat, ca urmare a unui memoriu depus de FC CIP, pentru că folosit expresii jignitoare la adresa jucătorilor deveni, în timpul unui time-out. „Ţigani dezbrăcaţi” a fost una dintre „indicaţiile tactice” date tehnicianului Concordiei, care s-a întors împotriva sa. Cosac îşi va conduce echipa din tribună şi nici nu va avea acces la vestiare înainte sau la pauza meciului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.