Cioban muşcat de viperă în Retezat

9 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un cioban de 65 de ani a fost muşcat, vineri, de o viperă, în timp ce se afla cu turma de oi în zona Retezatul Mic – Soarbele, pentru salvarea bărbatului fiind necesară intervenţia unui elicopter SMURD, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Hunedoara a fost solicitat, prin numărul 112, să intervină pentru salvarea unei persoane muşcată de viperă. Conform datelor furnizate de apelant, persoana, în vârstă de 65 ani, desfăşura activităţi de oierit în zona Retezatul Mic -Soarbele“, se arată într-un comunicat al ISU Hunedoara.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara. Din cauza accesului foarte dificil, salvamontiştii au urcat pe jos în zona în care se afla ciobanul. La momentul sosirii echipajului de salvatori, victima era conştientă şi prezenta dificultăţi de respiraţie, precum şi edem facial. Bărbatul a fost transportat la Târgu-Mureş. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incendiu lângă un depozit cu butelii la Cristur

Un incendiu puternic a izbucnit vineri, 7 iulie, în jurul orelor amiezii, la două construcţii din localitatea Cristur, situate la...

Viteza, alcoolul şi neatenţia au făcut victime pe şoselele din judeţ

Mai multe persoane au fost rănite în urma unor accidente de circulaţie produse pe DN 66 şi DN 66A. Cel...

Când îşi va lansa Berbeceanu cartea?

Comisarul şef Traian Berbeceanu (foto) a anunţat când va lansa cartea pe care a scris-o şi care se intitulează ”Radiografia...

Închide