Sport

Cine va fi selecționerul Naționalei de Fotbal?

Mihai Stoichiță (foto), șeful Comisiei Teh­nice a FRF, a anunțat care e situația actuală în pri­vința alegerii noului selecționer al României.
Prezent la meciul FC Voluntari – Univer­sitatea Craiova, 1-1, Stoichiță a precizat că anunțul oficial va fi făcut în curând și că în continuare există multe propuneri pentru banca tehnică a primei reprezentative.
Pentru postul de selecționer al României
s-a discutat cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu, dar și Adrian Mutu poate fi o soluție. Interesant e că inclusiv Mihai Stoichiță a fost propus ca selecționer al României. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a anunțat că știe cine va antrena echipa na­țio­nală a României, dar nu poate dezvălui numele.
Mihai Stoichiță a declarat: „Aveți răbdare, o să avem. Nu rămânen fără selecționer, stați liniștiti. Până la data de 20 decembrie o să avem. Nu are sens să discutăm acum. Varia­n­tele sunt multe pentru că propunerile au fost făcute în cadrul Comisiei Tehnice în urmă cu ceva vreme și bineînțeles că ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aveți răbdare. Dacă așteptăm răspunsul lui Dan Petrescu?? Noi așteptăm toate răspunsurile”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.