Cine să-i mai înţeleagă pe useriştii din judeţ?

6 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Lucrurile se complică printre membrii USR din judeţ. După ce filiala USR Deva şi-a ales o nouă conducere, în data de 1 ianuarie 2020, iată că cei de la judeţ susţin că şedinţa de alegeri a fost una nestatutară.

Conducerea judeţeană nu este de acord
Reamintim că într-un comunicat, USR Deva a anunţat că a fost desemnată o nouă conducere, preşedintele filialei fiind aleasă Lucia Szitar. Ieri, conducerea judeţeană a USR a transmis şi ea un comunicat.
„În urma informaţiilor apărute în presa locală şi naţională referitoare la alegerea unei noi conduceri a filialei USR Deva, Biroul Judeţean al Filialei USR Judeţul Hunedoara face următoarele precizări: Adunarea Generală a USR Deva care a avut loc în data de 1 ianuarie 2020, la ora 7:00, a fost nestatutară, fapt constatat de către Biroul Judeţean şi comunicat prin toate canalele oficiale de comunicare către filiala USR Deva. Biroul Judeţean USR Hunedoara (BJ) a luat la cunoştinţă cererea înaintată pe adresa de email a acestui organism, în data de 28 decembrie 2019, prin care o treime dintre membrii filialei locale Deva a solicitat organizarea unei Adunări Generale. În conformitate cu statutul USR, BJ USR Judeţul Hunedoara a decis ca aceasta să aibă loc, statutar, pe data de 23 ianuarie 2020. În acest fel, toţi membrii filialei locale USR Deva vor putea să îşi anunţe intenţia de a candida şi să îşi facă o campanie electorală în spiritul deschis şi corect al competiţiilor interne, promovat şi respectat de USR. Anunţul privind alegerea unei noi conduceri a filialei Deva – ca urmare a unei Adunări Generale nestatutare – a fost preluat de mai multe publicaţii locale şi naţionale. Facem precizarea că acel comunicat de presă nu reflectă realitatea, iar conducerea anunţată prin respectivul document nu este una statutar aleasă. Adunarea Generală pentru alegerea forurilor de conducere ale filialei USR Deva va avea loc pe 23 ianuarie 2020. Le dorim succes tuturor membrilor filialei care doresc să se înscrie în cursa internă pentru funcţiile vacante!”, se arată într-un comunicat al Departamentului de comunicare USR Judeţul Hunedoara.

Invitaţi la discuţii
Contacată, Pollyanna Hangan (foto), preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a USR, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „Statutul partidului arată că la cererea unei treimi din membri se poate convoca şedinţa de alegeri. Dar nu că o treime din membri să participe. Am invitat astăzi (n.r. – ieri) pe cei de la USR Deva, să discutăm despre alegerile în filiala lor“, a declarat Pollyanna Hangan, liderul judeţean al USR.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Omu’ nou spune:

    Cuplul PolyOana loveste din nou!
    Pana n-o pun pe Oana fara Poly in ca **** organizatia deva, nu se lasa!
    Oameni noi, metehne demne de PCR!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cei din Pro România care au pus umărul la căderea Guvernului PSD au fugit la liberali

Liderii Pro România care au pus umărul la căderea Guvernului PSD au fost primiţi, ieri, în PNL, aşa cum era...

Energeticienii de la Termocentrala Mintia, din protest în protest

Ieri, aproximativ 200 de angajaţi ai Termocentralei Mintia au declanşat un protest spontan, ei fiind nemulţumiţi de faptul că nu...

Jocurile Olimpice de iarnă de la Lausanne: 35 de sportivi vor reprezenta România

Comitetul Executiv al COSR a aprobat componenţa echipei olimpice care va reprezenta România la cea de-a treia ediţie de iarnă...

Închide