Cine pleacã, cine rãmâne subprefect?

Nicolle Ebner

Chiar dacă prefectul Attila Dezsi nu ştie care va fi decizia ministrului Vasile Blaga, cu privire la reorganizarea activităţii în Prefectura Hunedoara, subprefectul Ioan Inişconi crede că va dispărea postul de subprefect, creat prin transformarea funcţiei de secretar general al prefecturii. Adică, postul pe care-l ocupă el, de mai bine de un an.

„Aştept să apară în Monitorul Oficial”

„Dacă e să judecăm logic, al doilea post de subprefect a fost creat artificial, la sfârşitul anului 2007, prin dispariţia din organigrama prefecturilor a funcţiei de secretar general şi înfiinţarea unui al doilea post de subprefect. Acum, cred că această funcţie de subprefect va dispărea. Totuşi, nu este nimic oficial, până la publicarea deciziei ministrului în Monitorul Oficial”, a declarat subprefectul Ioan Inişconi.

În urmă cu două săptămâni, la solicitarea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), prefectul Attila Dezsi a făcut o propunere de reorganizare a activităţii, pe structura unui singur subprefect, însă, ministrul decide pe care dintre cele două posturi de subprefect la desfiinţează, şi nu înţelege de unde are Ioan Inişconi asemenea informaţii, atâta timp, cât ele nu sunt oficiale. „Eu nu ştiu ca ministrul Vasile Blaga să fi luat o decizie, deoarece oficial, nu mi-a fost transmis nici un ordin”, a declarat prefectul judeţului Hunedoara. Surse de la conducerea filialei judeţene PDL Hunedoara confirmă faptul că decizia va fi una politică, democrat-liberalii hunedoreni fiind puşi în situaţia de a alege între Dorin Gligor şi Ioan Inişconi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.