Cine pe cine a păcălit?

Un tânăr de 30 de ani, din Petroșani, a făcut praf un aparat de jocuri de noroc, după ce s-a enervat că nu i-a fost dată o sumă mare de bani pe care a pretins că a câștigat-o.
A fost acuzat de distrugere iar în loc de câștig s-a ales cu o condamnare. ”În cursul urmăririi penale a fost audiată angajata societății care a relatat că în timp ce se afla de serviciu împreună cu colega sa, a observat că în interiorul agenției se afla un bărbat, în stare de ebrietate, a cărui iden­titate nu o cunoștea și care la un moment dat, le-a solicitat celor două să-i dea o sumă de bani reprezentând câștigul pe care l-ar fi înregistrat la aparatul de joc. În urma discuțiilor telefonice purtate cu tehnicienii aparatului de joc, s-a constatat că bărbatul în cauză nu înregistrase pre­tinsul câștig la aparat, având de încasat doar suma de 80 de lei. În urma expli­ca­ți­i­lor ce i-au fost date de către aceasta și colega sa, bărbatul s-a enervat și a lovit cu pumnii ecranul aparatului, provocând spargerea acestuia și aducerea aparatului în stare de neîntrebuințare, astfel că a se­sizat organele de poliție în urma acestui in­cident”, se reține în dosar.

„Alba-neagra” cu explicațiile
Bărbatul a susținut că a câștigat 3.200 de lei, dar aparatul nu a contorizat și în­re­gis­trat câștigul. ”După acest moment, sus­pectul a menționat că pe aparat i-a apă­rut mesajul „Game stopped by atten­dant”, motiv pentru care a luat legătura cu fetele de la casa de pariuri, cărora le-a spus ce problemă are la aparat, iar aces­tea au luat legătura telefonic cu un su­perior sau cu persoana care se ocupa de aparate. Una dintre fete a verificat apa­ratul de jocuri de noroc, iar în dreapta ecra­nului a apărut un mesaj în care erau afișate mai multe liniuțe (–) și cifre (0). Ulterior, una dintre persoanele care se afla la telefon i-a spus suspectului că acesta ar fi dublat suma de 3200 de lei, acesta apă­sând pe o carte roșie, iar aparatul ar fi afi­șat o carte neagră, motiv pentru care sus­pectul a pierdut pariul”, se mai arată în dosar. Cum nu s-a clarificat pe deplin dacă tânărul a fost sau nu câștigător, instanța a ținut cont și de acest aspect în dictarea sentinței. Judecătoria Petroșani l-a con­damnat la pedeapsa de 130 zile amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de dis­trugere. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.