Accident rutier provocat de un minor de 13 ani

Imediat după ce a lovit două mașini parcate pe marginea unui drum din cartierul Colonie din Petroșani, copilul de 13 ani a fugit.
A fost găsit repede de polițiștii de la Rutieră, dar cum are sub 14 ani nu va răspunde penal pentru fapta sa. Părinții lui vor fi trași la răspundere și vor trebui să achite pagubele.” În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 23:30, poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 13 ani, din Petroşani, despre care au stabilit că a condus autoturismul implicat în tampo­nare pe strada Gociu Nicușor, din mu­ni­cipiul Petroșani, a pierdut controlul vola­nu­lui și a lovit două autoturisme parcate regulamentar, care au fost avariate ușor. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe dru­murile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a informat IPJ Hunedoara.
Un alt șofer băut a provocat un accident la Orăștie, iar vinovatul nu avea permis. Este vorba de un bărbat de 52 de ani, din localitate, care a condus un motociclu pe strada Nicolae Titulescu, iar la un moment dat a pierdut controlul vehiculului și a a­cro­șat gardul unui imobilul şi un auto­turism parcat în fața imobilului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Și el este cercetat penal pentru două infracțiuni penale, respectiv conducere fără permis și sub influența alcoolului. Tot pentru că a condus băut este cercetat și un șofer de 39 de ani, din comuna Bănița. Acesta a fost prins con­ducând cu o alcoolemie de 0,53 mg/l, al­cool pur în aerul expirat. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.