Cine-o sapă pe Ana Mermezan?

Sorina Popa

În Consiliul Local Deva, se aplică legea, mă ajuţi, apoi te dau la o parte. Cam aşa era să o păţească şi consilierul local PRM Ana Mermezan (foto), la şedinţa de ieri, când a fost propusă să fie exclusă din Comisia de analiză a închirierilor locuinţelor.
Astfel, alesul local Florin Iacob (PNL) a propus excluderea Anei Mermezan din această comisie, fără să motiveze însă de ce a solicitat acest lucru. Ca atare, Mermezan a fost indignată de mişcarea useliştilor din CL Deva, întrebându-i pe consilierii USL de ce vor să scape de ea din comisia respectivă. „Pe ce motiv vreţi să mă schimbaţi? Doar pentru că sunteţi mai mulţi în consiliul local? Nu este corect. Nu am făcut nici o ilegalitate, nu am lipsit de la şedinţe. Din comisii vreţi să facă parte doar membrii USL. Până aţi avut nevoie de votul meu în consiliu, am fost bună, dar acum, nu mai sunt. Înainte, eram extraordinară, dar lucrurile văd că s-au schimbat”, le-a spus Ana Mermezan,  colegilor uselişti din consiliul devean.
Culmea este că, până la urmă s-a adeverit şi aici zicala „cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”. Consilierul Florin Iacob, cel care a propus ca Mermezan să fie dată afară din comisia respectivă, a fost el exclus, deoarece a întrunit cel mai mic număr de voturi.

2 comentarii la „Cine-o sapă pe Ana Mermezan?

 • 10 ianuarie 2012 la 10:42
  Legătură permanentă

  E bine ca v-ati convins, doamna Mermezan !
  Mai ales , dupa ce am aflat de la seful PRM(ca-l deranjeaza…”scula din dotare”) si definirea „politicii” ca o mare „tirfa”……

 • 10 ianuarie 2012 la 11:28
  Legătură permanentă

  doamna Ana Mermezan nu realizati inca ca sunteti folosita de avram , cand nu mai are nevoie va arunca, nu are scrupule …si ma exprim inca destul de elegant

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.