Cine l-a fãcut pe Laurenţiu Nistor sã lãcrimeze, la conferinţa de alegeri

8 aprilie 2013 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 nistor (126)  Sorina Popa

Laurenţiu Nistor (foto) a câştigat, ieri, aşa cum era de aşteptat, un nou mandat în fruntea social-democraţilor hunedoreni.

Ministrul Nicolae Bănicioiu a condus lucrările conferinţei judeţene de alegeri a PSD, la eveniment fiind prezenţi şi ministrul pentru Dialog Social, Doina Pană, ministrul Cercetării, Marian Costoiu, dar şi lideri PSD din judeţele învecinate. Conferinţa a adunat peste 500 de delegaţi din tot judeţul.
Pentru că la preşedinţia organizaţiei judeţene nu s-a anunţat nici un alt candidat în afară de Nistor, s-a cerut ca votul pentru această funcţie, dar şi pentru Consiliul judeţean al PSD, delegaţii la Congresul partidului, candidaţii care vor să acceadă la conducerea formaţiunii şi membrii Comisiilor de control financiar şi arbitraj, să se facă deschis.
Un moment emoţionant pentru şeful social-democraţilor din judeţ a fost acela în care colegii i-au pregătit o surpriză. Astfel, ei i-au făcut cadou o distincţie a organizaţiei PSD. Dar ceea ce l-a făcut pe experimentatul om politic să-i dea lacrimile a fost cu totul altceva. Nepoţica lui a venit pe scenă, condusă de mama ei, şi i-a dăruit bunicului ei un buchet de trandafiri roşii. Şi, dacă bătăile politice nu l-au făcut să lăcrimeze, se pare că acest lucru i l-a produs micuţa sa nepoată. Dar, lacrimile au fost de bucurie, pentru o nouă victorie.
„Vreau să întinerim organizaţia judeţeană, să avem o rezervă de cadre. Tinerii trebuie să ne ajungă din urmă, dar nu să ne împingă pe scări în jos, pentru că mai au încă nevoie de experienţa noastră. Avem 9.000 de membri în prezent, şi vrem să creştem numărul lor până la 12.000, într-un an de zile. Vom aduce oameni în partid, dar mă interesează nu numai numărul membrilor noi, ci şi calitatea lor”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.
Organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD are 22 de primari, 23 de viceprimari, 211 consilieri locali, opt consilieri judeţeni.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doar două excepţii în bazin

Înotătorii juniori de la CSS Hunedoara s-au dovedit prea fragili pentru duelurile cu seniorii la Campionatele Naţionale desfăşurate la finalul...

Gospodării inundate din cauza hoţilor de fier

Două gospodării din Petroşani sunt sub ape, după ce hoţii au săpat şi au furat ţevile de canalizare din metal.

Prima albã, a doua neagrã

După entuziasmul din prima etapă a Diviziei Naţionale, când echipa de rugby Ştiinţa Petroşani a debutat cu o victorie în...

Închide