Sport

Cine este noul președinte al Clubului Corvinul Hunedoara

Corvinul Hunedoara are un nou președinte. Este vorba de Dan Colesniuc, care îi ia locul lui Sorin Cimpoca, cel care și-a înaintat demisia, din cauza problemelor de sănătate din ultima perioadă. Noul conducător al CS Corvinul 1921 Hunedoara va lucra, îndeaproape, cu actualul director adjunct, Anton Heleșteanu.

Responsabilitate
Fost jucător al Corvinului în perioada de glorie a echipei noastre, Dan Colesniuc, a fost aproape de club în aproa­pe toți anii de după retragere fiind, printre altele, și administrator al Bazei Sportive „Michael Klein”.
„Aş vrea să îi mulţumesc, în primul rând, lui Sorin Cimpoca, cel care a fost alături de club încă din 2016 şi cu care am obţinut două promovări: din Liga a IV-a în cea de-a treia şi din cel de-al treilea eşalon în cea de-a doua divize, în această vară. A fost trup şi suflet în acest proiect şi va rămâne aproape de ceea ce înseamnă sportul hunedorean, pentru că i-am propus postul de con­silier pe probleme de sport în cabinetul meu. În ceea ce îl priveşte pe Dan Colesniuc, cred că este alegerea fireas­că şi potrivită, având în vedere ex­pe­ri­enţa pe care o are, atât ca fost jucător, cât şi ca administrator. Va face tandem, în continuare, cu Anton Heleşteanu, sunt doi oameni de fotbal, cu ex­pe­ri­en­ţă, în care am mare încredere şi care îşi asumă, astfel, responsibilitatea de a con­duce un club cu tradiţia şi istoria Corvinului spre performanţele pe care le aşteaptă toţi hunedorenii iubitori de fotbal şi nu numai”, a spus primarul Dan Bobouţanu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.