Cinci tineri boxeri hunedoreni, campioni naţionali

12 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Boxerii de la CS Hunedoara şi de la CS Dacia Orăştie au participat cu succes la Campionatul Naţional de Cadeţi, ediţia 2019, competiţie organizată de către FR Box, la TG. Jiu şi au reuşit să înregistreze rezultate foarte bune pentru judeţul nostru.

CSS Hunedoara are după disputarea finalelor, doi campioni şi un loc trei Florin Daniel Gîrleanu (antrenor Ilie Captari) a concurat la categ. 52 kg, cucerind locul I şi trofeul pentru cel mai combativ boxer al competiţiei. Alexandru Dumitru Gălan, pregătit tot de maestrul Ilie Captari, a ocupat locul I în limitele categ. 56 kg, iar colegul lui, Alexandru Boar (antrenor Petru Marius Butnariu) s-a situat pe locul al treilea, la categoria 76 kg.
Sportivii de la Dacia Orăştie se întorc de la această competiţie cu trei campioni naţionali, pregătiţi de antrenorul Daniel Sorin Clonţa, după cum urmează: Marian Pietroi, categ. 40 kg, a ocupat locul I, la fel ca şi colegul lui Emanuel Maradin, care a evoluat în cadrul categ. 43 kg, acesta primind şi trofeul de cel mai tehnic boxer al competiţiei. Al treilea campion naţional de la Orăştie este Laurenţiu Brănişcar, care a dominat întrecerile la categoria 50 de kg, la final cucerind medalia de aur.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a III-a. Ambele echipe hunedorene au obţinut victoria

Cele două echipe din judeţul Hunedoara, aflate în zona fierbinte a clasamentului, pe poziţii de retrogradare, au abordat partidele din...

Anunţ Finanţe

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Tobele Toamnei, vol. I-II, Seria Outlander, de Diana Gabaldon, purtând semnătura editorială Nemira - 2017 este propunerea pentru lecturare de...

Închide