FlashSport

Cinci medalii mondiale la fotbal-tenis

Ciprian Marinuţ

Sportivii de la Comexim R. Lupeni, componenţi ai echipelor naţionale ale României de fotbal tenis, au cucerit patru titluri de campioni ai lumii şi o medalie de argint la Campionatul Mondial din Turcia.

Tari la dublu şi triplu
Clubul Comexim R. Lupeni a dat jumătate dintre componenţii echipelor de senioare şi juniori ale României, care au triumfat la Campionatul Mondial de fotbal-tenis, desfăşurat recent la Istanbul (Turcia). Echipa de senioare, din care au făcut parte Ana Maria Gherghel, Elisabeta Vizitiu  şi Oana Adelina Coşa, de la Comexim R. Lupeni, a câştigat finalele de dublu şi triplu, iar cele trei sportive hunedorene sunt duble campioane mondiale. În plus, Ana Maria Gherghel a disputat şi finala de simplu în faţa reprezentantei Ungariei, însă a pierdut la limită şi a rămas numai cu medalia de argint.
Şi echipa de juniori a României, din care au făcut parte Alexandru Turbatu, Marius Stoenică şi Petrişor Bolosin de la Comexim Lupeni, a devenit campioană mondială în probele de dublu şi triplu.

„Regi” pe plan intern
Rezultatele de la Campionatul Mondial completează succesele interne, unde CS Comexim R. Lupeni a câştigat Campionatele Naţionale la senioare şi juniori, pe echipe şi la fiecare probă, plus Cupa României la senioare şi juniori. „Munca lor din campionatele naţionale a fost răsplătită la Campionatul Mondial cu cinci medalii: patru de aur şi una de argint. Sunt cele mai bune rezultate la fotbal-tenis, de când există clubul Comexim R. Lupeni şi sperăm să continuăm cu performanţe la fel de  bune, în aşa fel, încât să răsplătim eforturile financiare ale clubului şi ale preşedintelui Emil Părău”, a declarat antrenorul Dima Druncea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura