ActualitateFlash

Cinci candidaţi PNL pentru Colegiul Haţeg

Nicolle Ebner

Biroul Teritorial al PNL Hunedoara va decide astăzi, prin vot secret, cine este candidatul cel mai potrivit pe care liberalii îl vor arunca în lupta pentru câştigarea alegerilor anticipate din Colegiul electoral nr. 3-Haţeg, pentru Camera Deputaţilor.

Sarcina Biroului Politic Teritorial (BPT) va fi una grea, deoarece trebuie să aleagă din cinci candidaturi, pe cea mai bună, iar în cazul victoriei sau al unui eşec, Biroul Teritorial va fi direct răspunzător pentru alegerea făcută.

„Mai democratic decât atât, nu cred că se poate”

Şi-au exprimat intenţia de a candida primarii Nicolae Timiş-Haţeg, Sorin Ştefoni-Densuş, Daniel Răducanu-Baru, Ben-Oni Ardelean-fostul candidat al PNL, la alegerile parlamentare din 2008 şi la europarlamentarele din 2009-, şi fostul ministru al Muncii în timpul guvernării Tăriceanu, Mariana Câmpeanu. Pentru prima dată, decizia va fi luată în urma unei dezbateri colective, şi nu unilaterală, ca până acum. „Am promis, când am fost ales preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, că deciziile nu se vor mai lua unilateral, ca până anul trecut. Şi exact acest lucru facem. Cele cinci candidaturi se vor discuta mâine (n.r.-astăzi) în BPT şi cu primarii din Colegiul nr. 3-Haţeg. Mai democratic decât atât, nu cred că se poate! Prin urmare, membrii BPT vor fi responsabili, din punct de vedere politic, atât pentru reuşită, cât şi pentru o eventuală înfrângere, deoarece ei sunt cei care vor alege candidatul PNL”, a declarat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ (foto). Acesta a afirmat că îi aparţine iniţiativa de includere a fostului ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, pe lista candidaţilor.

„Am inclus pe fostul ministru al Muncii pe această listă, deoarece este o personalitate a PNL, şi-mi doresc să nu destabilizez nici o primărie PNL din judeţ. Concurenţa este mare, toţi candidaţii noştri sunt foarte buni, toţi au şanse de izbândă, dar noi trebuie să alegem unul singur. Pe cel care ne poate aduce înapoi postul câştigat de noi la alegerile parlamentare din 2008”, a declarat liderul liberalilor hunedoreni.

8 comentarii la „Cinci candidaţi PNL pentru Colegiul Haţeg

  • Au sanse de castig la alegerile parlamentare doar: Nicolae Timiş-Haţeg, Sorin Ştefoni-Densuş, Daniel Răducanu-Baru. Restu pot sa se retraga ca nu au nici o sansa !

  • Mai Baieti destepti doar sanse au toti ,nu numai cei 5, mai sint si altii din alte partide care au acumulat valoare in timp , sa vedem daca e asa sau nu … Succes .Felicitari de pe acuma cistigatorului .

  • Singurii care au sanse sunt fosta doamna ministru Campeanu si Ben-Oni , in rest, ceilalti candidati , sa fim seriosi , nu au ce cauta acolo in parlament e prea mare palaria pentru ei sunt niste tarani prespalati si un pic parfumati. Nu cred ca liberalii vor sa se faca de rusine cu asemenea candidati.
    Nenea Timis daca nu-l votati el deja strange semnaturi si merge independent asa ca nu va mai agitati ele va castiga :-))

  • daniel raducan un om respectat un primar valoros poate reprezenta cu cinste pe hategani in parlament,este din tare hategului si un om de mare caracter

  • Mariana Campeanu probabil ca va fi candidatul PNL. Ea este o personalitate si are experienta. Implicarea lui Remus Cernea in lupta asta a marit putin miza. Nu cred ca isi va permite nici un partid sa nu fie la inaltime.

  • mai oameni buni , fiti seriosi ca pe ,,unchiesu,, Timis nu-l bate nimeni. daca si pdl -istii au hotarat ca o sa-l voteze cu totii ca poate doar asa or prinde si ei locsor la primarie , ca de nu veac si neam de neamu lor cu pere si cu mere cu tot n-or mai apuca vreodata scaunul de vaza al orasului .Timis are un singur defect – se tine de cuvant – ce promite , face. 10 000 de voturi le aduna la relanti.

  • ce cauta traseistu lu peste prajit nea nicu timis sa candideze? vrea sa duca mai departe traditia de familie a primilor traseisti ai judetului. acum de cand a ramas fara spatele fratiorului nu il mai ia nimeni in seama se baga el singur. probabil se bazeaza ca hateganii sunt satui de el si il voteaza ca sa scape orasul de el si de aia merge candidat. oare nu o fi apucat sa isi acopere toate afacerile si ii disperat astfel ca are nevoie de imunitate parlamantara? a cam uitat proverbul ca cine alearga dupa doi iepuri ii cam scapa pe amandoi. poate pierde si capitala si primaria.

  • Ce rusine! Sa candideze si Sorin Stefoni. Toata lumea din zona stie ce gunoi de om este.Pai daca asta ajunge deputat e de rau.Lumea a orbit.De tot.Are nevoie de imunitate? Sa ia ampicilina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura