FlashSport

Cinci „stele” pentru Europene

11 x 1 sportivii de la Cetate Deva si CSS Petrosani vor face parte din lotul Romaniei pentru Campionatul European

 

Ciprian Marinuţ

Sportivii de la CNS Cetate Deva şi CSS Petroşani au strălucit la concursurile internaţionale şi naţionale desfăşurate la Timişoara, iar cinci dintre ei au fost „validaţi” în loturile României, care vor participa la Campionatele Europene din Cehia.

Medaliaţi la Open România şi Cupa României
Nadina Hotca, Delia Lăcătaru, Nela Caraivan de la CNS Cetate Deva şi Bianca Becze şi Mihăiţă Cimpoi, de la CSS Petroşani, au demonstrat că-şi merită locul în delegaţia care va reprezenta România la Campionatul European din Cehia. Cei cinci hunedoreni, componenţi ai loturilor naţionale, au obţinut rezultate de top la seria de Cupă Mondială, la Open România şi la Cupa României, competiţii ce au avut loc, la Timişoara, la finalul săptămânii. Nadina Hotca s-a clasat pe  locul doi la grup în seria de Cupă Mondială. Delia Lăcătaru şi Nela Caraivan au cucerit medalii de aur la Open România în probele de grup şi trio, la junioare I. Bianca Becze a fost medaliată cu aur la individual, iar Mihăiţă Cimpoi a obţinut argintul, tot la individual, la juniori I, în acelaşi concurs internaţional „Open România”, la care au participat sportivi din 16 ţări.

Progres şi speranţe
„Cei cinci sportivi hunedoreni din loturile naţionale au avut exerciţii valoroase, iar notele obţinute arată că au progresat foarte mult. Toţi pot spera să fie pe podium
la Campionatele Europene, ce se vor desfăşura în perioada 16-23 noiembrie în Cehia”, a spus Ramona Iovan, antrenoare a lotului naţional de junioare.
Cluburile CNS Cetate Deva şi CSS Petroşani au demonstrat că sunt adevărate forţe ale gimnastici aerobice din România şi prin alţi sportivi care au urcat pe podium la Cupa României.
De la clubul devean s-au remarcat Ioana Gabriela, Delia Olteanu, Adina Ţugulea, Bianca Tănăsescu şi Elena Odorog. Iar CSS Petroşani a reuşit să fie pe podium prin Artemis  Iclăzan, Adela Cimpoi, Eugen Perşe, Ionuţ Silviu şi Lorena Budişteanu.

One thought on “Cinci „stele” pentru Europene

  • BRAVOOOOOOOOOOOO.NADINA HOTCA ____ESTI O OSENCUTA CU CARE NE MINDRIMMMMMM..MULT SUCCES IN CONTINUARE ..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura