Politica si administratie

Cinã pentru nevoiaşi oferitã de liberali

05 avram cina (2)Maximilian Gânju

Drama unei familii din localitatea Răscoala-Petrila, căreia un incendiu i-a distrus agoniseala de o viaţă, l-a făcut pe coordonatorul liberalilor din Valea Jiului să demareze un proiect de ajutorare a familiilor nevoiaşe din toată Valea Jiului.
„Cina Creştină”, cum a fost numită acţiunea umanitară, a fost organizată ieri, la Petrila, în colaborare cu Asociaţia Rosa Multiflora Hunedoara, condusă de Costel Avram, preşedintele PNL Petrila. Ideea s-a născut în apropierea sărbătorilor pascale, după ce Costel Avram a vizitat familia din satul Răscoala-Petrila, căreia i-a ars gospodăria. A fost impresionat de bucuria familiei după vizită şi ajutorul primit de la liberali, iar liderul PNL s-a gândit că ar putea ajuta mult mai mulţi nevoiaşi. „De data asta, 10 familii au primit pachete. Aşa am stabilit înainte de Paşti şi aşa am făcut. Vreau ca în fiecare lună să organizăm o cină. Să devină o tradiţie. Poate luna viitoare, vor fi mai multe familii pe care să le ajutăm. Ce facem la Petrila, sunt convins că se va întâmpla în toată Valea Jiului, în toate organizaţiile PNL. Aşa vreau să arătăm că noi, liberalii, suntem alături de oameni nu doar în campanie. Cert este că luna viitoare vor fi minimum 15 pachete şi poate mai găsim sponsori, astfel ca numărul lor să fie din ce în ce mai mare”, a precizat Costel Avram, coordonatorul PNL Valea Jiului.

3 comentarii la „Cinã pentru nevoiaşi oferitã de liberali

  • Bravo liberalilor. O cina pe luna ii ajuta mult pe acei oameni. Treptat se poate rari intervalul de acordare a cinei si in final oamenii se vor obisnui sa traiasca si fara cina. Asta daca nu dau ortu’ popii intre timp, ca magarul lui Nastratin.

  • Avrame eu zic sa mai pastrezi vreo 3pachete pentru cand te salta astia pentru delapidare de fonduri europene…Ce batjocura ;jecmaneste peste 100 milioane euro si da 10 plase de mancare…De cap sa-ti fie si tie si securistului de Molot!

  • Trebuie apreciat acest gest facut de functionarii statului ,a bucurat acele famili ,este adevarat trebuie facut mai des .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.