Chinezii promovează Cetatea Devei

6 martie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Cetatea Deva va fi introdusă într-un circuit turistic european, după ce fortificaţia medievală a atras atenţia touroperatorilor chinezi prezenţi la prima ediţie a Forumului pentru turism „Romanian Chinese Travel Forum”, desfăşurat la Bucureşti, la finele săptămânii trecute.
Evenimentul a reunit peste 80 de specialişti în domeniu, reprezentanţi ai unor agenţii de turism din Franţa, Italia, Germania, Austria, China şi România şi s-a bucurat de prezenţa secretarului de stat în Ministerul Turismului, Cristina Tărteaţă.
„Suntem păstrătorii a peste 400 de obiective turistice. Touroperatorii chinezi s-au arătat interesaţi să le promoveze în circuite europene. Vom mai avea o întâlnire, pentru a stabili, împreună, un circuit turistic de câteva zile prin tot judeţul. Putem atrage vizitatori de toate vârstele şi categoriile, pentru că aici pot practica toate tipurile de turism – de la turismul cultural, balnear, de recreere sau rural, până la turismul sportiv şi extrem”, a afirmat Alin Suciu (în foto, cu o reprezentantă a unui touroperator chinez), directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva. (A.Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. iovu spune:

    S-o fi schimbat macar un pic in bine alcoo
    listul libidinos Alin ???

  2. Ardiles spune:

    Aline , arde-o cu dildo-ul pe chinezoaica !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Locuinţe de serviciu în Palatul Administrativ?

Anunţat ca un proiect impresionant, construcţia Palatului Administrativ din Deva (foto) a fost, până la urmă, un fiasco. Asta, deoarece...

Controale de la centru la Poliţia Lupeni

Chestorul Bogdan Despescu, inspectorul General al Poliţiei Române (IGPR), a trimis o echipă de la Direcţia de Control Intern, pentru...

Pensionari din Deva, furaţi de bani prin metoda „filantroapei”

Doi pensionari din Deva au fost furaţi de bani, o sumă de peste 5.000 de euro, după ce au primit...

Închide