Chemaţi de un italian cu care nu s-a înţeles la capitolul igienă. O prostituată a fost bătută de agenţii unei firme de pază din Deva

16 ianuarie 2020 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

O prostituată de 30 de ani a trăit şocul vieţii ei, după ce partida de amor cu un Italian s-a transformat într-o bătaie soră cu moartea.Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, într-un bloc din municipiul Deva.

A plecat, dar s-a întors cu ”întăriri”
Femeia l-a primit pe clientul Italian de 45 de ani, într-un apartament din centru. Bărbatul a plătit înainte 200 de lei, că aşa se achită la prostituate, înainte, ştie toată lumea. Numai că înainte de a începe partida de amor, femeia i-a cerut bărbatului să meargă în baie să se spele. Asta l-a înfuriat tare de tot pe Italian, care a plecat val-vârtej din apartamentul respective. Dar s-a întors la uşa femeii în scurt timp, fiind însoţit de alţi trei bărbaţi. Cei trei erau doi agenţi ai firmei de pază Gedi Defender şi Ovidiu Draia, patronul acestora.

Acuzaţi de tâlhărie calificată
Redăm în continuare şi comunicatul Poliţiei. „În data de 14.01.2020, în jurul orei 03:20, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 30 de ani, din judeţul Braşov, cu privire la faptul că în noaptea de 14.01.2020, în timp ce se afla într-un apartament închiriat, în municipiul Deva, împreună cu un tânăr de 26 de ani, a fost agresată şi deposedată de o sumă de bani. Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînţelegeri avute cu un bărbat (a cărui identitate nu a putut-o preciza) cu privire la o sumă de bani, aceasta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp şi a intrat în locuinţă însoţit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, arată comunicatul de presă al IPJ Hunedoara.

Duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare
Miercuri, poliţiştii au identificat şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de trei dintre prezumtivii autori ai faptei, cu vârste cuprinse între 31 şi 47 de ani, iar ieri, l-au identificat şi pe cetăţeanul italian, clientul prostituatei. Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în faţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Acesta a decis ca unul dintre agenţii de pază, să fie cercetat în continuare sub control judiciar, iar pentru ceilalţi trei, patronul Ovidiu Daniel Draia, agentul de pază Cătălin Constantin Ciocănel şi cetăţeanul italian Sandro Dalla Nora, a cerut măsura arestului preventiv. Judecătorul a admis cererea procurorului, cei trei primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ei pot face apel, decizia nefiind definitivă.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neo spune:

    Merita pușcăria Draia si ciocanel. Niste jigodie. Niste zdrențe.

  2. Vasile Petru spune:

    Are Draia fata de prost?

  3. George spune:

    Daaaa. Si fata de taran. Ha ha ha

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Percheziţii în Petroşani la tăinuitorii de bunuri furate

Ieri, poliţiştii din municipiul Petroşani au efectuat o acţiune în scopul depistării persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt...

Prins de poliţişti după un an de la condamnare

Poliţiştii din Lupeni au organizat o acţiune în urma căreia au depistat şi reţinut, pe o stradă din localitate, un...

Aproape şapte ani de puşcărie pentru violatorul bătrânei din Şoimuş

Bărbatul care a bătut, violat şi jefuit o femeie de 72 de ani din şoimuş, a fost condamnat la şase...

Închide