CFR Simeria a încheiat anul cu „una caldă” şi „alta rece”

4 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

3-juniori-4-decembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Echipele de juniori Under 17 şi Under 19 ale clubului CFR Simeria au disputat la sfârşitul săptămânii trecute ultimele partide din acest an, în deplasare, cu Interstar Sibiu. Dacă la juniori Under 17, simerienii s-au impus cu 3-2, la Under 19, galben-albaştrii au cedat cu 0-1.
Unii pe locul 4, ceilalţi pe 6
Echipa de juniori Under 17, antrenată de Daniel Haidiner, a învins cu 3-2 gruparea sibiană Interstar, prin golurile marcate de Ceta (2) şi Flore. În clasamentul seriei 7, CFR Simeria ocupă locul 6, cu 17 puncte. În schimb, la Under 19, CFR Simeria a cedat cu 0-1 şi a încheiat anul pe locul 4 în seria 7, cu 20 de puncte. Competiţia juniorilor Under 17 şi Under 19 se va relua în luna martie.
Tricolorii deveni au făcut scor la Timişoara
Centrul de Excelenţă  Tricolor 11 Deva a încheiat en-fanfare partidele de pe anul 2016 din campionatul naţional Under 17, învingând în deplasare pe ASU Poli Timişoara, scor 10-0. În seria 7 a campionatului naţional Under 17, trupa lui Dan Stupar şi Marius Sîrbu conduce autoritar în clasament, cu 46 de puncte. În schimb, în Liga Elitelor Under 17, tricolorii deveni au cedat, scor 1-3, pe terenul liderului, Ardealul Cluj. În această competiţie, Tricolor 11 Deva ocupă locul 10, cu 16 puncte. (O. Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Victorie fără dubii pentru Autobergamo, la despărţirea de suporteri

În ultimul meci de pe teren propriu din 2016, gruparea antrenată de Florin Ignat nu a avut nici o problemă...

CNS Cetate Deva a rupt înţelegerea cu principalul sponsor

Gruparea din reşedinţa judeţului şi principalul său sponsor, AVIS 3000, au încetat colaborarea începută înaintea debutului de sezon, pentru că...

Cum s-a simţit guvernarea PSD în buzunarul românilor

În 2012, PSD ajungea la guvernare cu un program ambiţios. Guvernul Ponta promitea reîntregirea salariilor, repunerea în drepturi a unor...

Închide