Cetatea Deva are propriul site şi un film de prezentare

Primarul Devei, Petru Mărginean, a anunţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, încheierea proiectului de promovare a Cetăţii Deva, organizat în parteneriat cu Asociaţia „Star Education” şi  în ce constă respectivul proiect.05 cetatea
Prin urmare, Cetatea Devei, considerată drept unul dintre cele mai importante obiective turistice din judeţ, are propriul site, un film documentar de prezentare, dar şi mai multe materiale de promovare care au ajuns la cei interesaţi de trecutul monumentului istoric.
La final de proiect, vicepreşedintele Asociaţiei „Star Education”, Anca Lupeş, s-a declarat mulţumită de rezultatele proiectului, amintind despre evenimentul din această vară, care a constat într-un concert în aer liber susţinut de trupe celebre din România, la care au participat peste 10.000 de persoane. Totodată, a făcut o invitaţie pentru cei interesaţi să viziteze site-ul www.cetateadeva.ro, unde va fi postat şi filmul documentar realizat în cadrul proiectului. „Proiectul «Sistem şi Prietenii – Cetatea Deva, respect pentru trecut» s-a încheiat, iar noi ne dorim să găsim alte posibilităţi pentru a continua acest parteneriat. Cetatea Devei este un obiectiv turistic important, atât la nivel judeţean, cât şi naţional, pe care l-am promovat, cu scopul de a creşte potenţialul turistic al zonei”, a afirmat Anca Lupeş, vicepreşedintele fundaţiei „Star Education”.
Primarul Devei a apreciat că proiectul a fost unul de succes şi că va acorda sprijin în continuare pentru astfel de acţiuni. „Dorim să găsim posibilităţile legale prin care să putem continua acest parteneriat de succes. Este foarte bine să ne promovăm valorile pe care le avem şi să le scoatem în evidenţă. Cetatea Deva este una dintre ele, dar municipiul are şi alte obiective importante de arătat”, a declarat Petru Mărginean. (N. Bumbac)

One thought on “Cetatea Deva are propriul site şi un film de prezentare

  • 17 ianuarie 2022 la 14:27
    Permalink

    Am citit articolul si mi-a placut foarte mult!
    Niciodata sa nu renunti la astfel de postari.
    Mai vreau asa articole!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.