Cetate va deschide sezonul în Liga Naţională de handbal

04 2 Cetate 25 august - pagina 4Ultima echipă acceptată în prima ligă de handbal feminin, Cetate Deva, va deschide sezonul 2016-2017, cu o săptămână mai repede decât e programată etapa inaugurală. Astfel, gruparea alb-albastră va juca în 3 septembrie, pe teren propriu, cu deţinătoarea bronzului din campionatul trecut, Corona Braşov.

Ultimii primiţi, primii la joc
Pe lângă faptul că a primit invitaţia de a evolua în Liga Naţională de handbal feminin cu o lună înaintea începerii noului sezon, Cetate Deva este nevoită să joace primul meci oficial cu o săptămână mai devreme. Echipa pregătită de Ion Mătăsaru va debuta în noul campionat pe data de 3 septembrie, urmând să întâlnească pe teren propriu echipa Corona Braşov. Motivul devansării acestui meci este duelul pe care trupa braşoveană îl va susţine în Cupa EHF, în 15 sau 16 septembrie.

Lot subţire
Vestea a picat cum nu se putea mai prost pentru echipa deveană, care are mari probleme de lot, având extrem de puţine handbaliste în lot. Astfel, pe lângă jucătoarele rămase din echipa de anul trecut şi anume Nataşa Savko, Dana Abed – Kader, Sonia Seraficeanu, Denişa Şelaver, Sabrina Lazea şi Anamaria Bobiţ, finanţatorul Marian Muntean a mai adus cinci handbaliste. Acestea sunt  Andreea Rotaru, Gabriela Ion (ambele de la CSŞ Viitorul Cluj), Gabriela Mărginean, Cristina Strahan (ambele de la HM Buzău) şi Amelia Neacşu (SCM Piteşti). În aşteptarea sprijinului promis de autorităţile locale, Marian Muntean pregăteşte şi aducerea unor handbaliste din străinătate. (O.Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare