Sport

Cetate, lideră la „DCMT Serbia”

Ciprian Marinuţ

Gimnastele junioare de la „Cetate” Deva au obţinut 29 de medalii la competiţiile „DCMT” şi „DCMT International”, desfăşurate la finalul săptămânii, la Novi-Sad, în Serbia.
 

Final de an pe podium
Şcoala de gimnastică de la Deva şi-a demonstrat valoarea şi la ultimul concurs internaţional din anul 2010. Sportivele antrenate de Gina Gogean, Luciana Menciu, Adela Popa, Cristinel Micu şi Ioan Coroiu, au fost vedetele etapei de „Cupă DCMT” şi a „Cupei DCMT International” din Serbia. Devencele au cucerit  29 de medalii, în condiţiile în care la competiţie au participat cluburi din Macedonia, Slovacia, Bulgaria, Tunisia, Croaţia, Serbia şi România. „Rezultatele sunt foarte bune. Mai mult decât medaliile contează, experienţa internaţională acumulată de fete şi faptul că ele au reuşit să execute exerciţiile la un nivel bun, în condiţiile unui concurs  de top”, a spus antrenorul Cristian Micu, cel care a supervizat delegaţiei clubului devean în Serbia.

Viitoare stele
Cele mai medaliate gimnaste de la „Cetate” Deva  au fost Asiana Peng şi Adela Florea, care au cucerit
toate medaliile de aur şi de argint puse în joc la „Cupa DCMT”, la categoria de vârstă 8-10 ani. Cele două gimnaste devene s-au clasat pe primele două locuri la individual compus şi în toate cele patru finale pe aparate, respectiv la sărituri, paralele, bârnă şi sol.  Tinerele talente de la Cetate, Peng şi Florea, au dominat şi competiţia  „DCMT International”, cucerind alte nouă medalii, respectiv aur şi argint la individual compus, şi două de aur, două de argint şi trei de bronz în finalele pe aparate. Multe prezenţe pe podium au reuşit şi sportivele Andreea Iridon şi Eliza Pârvu la categoria 10-12 ani, atât în „Cupa DCMT”, cât şi în competiţia „DCMT International”.

One thought on “Cetate, lideră la „DCMT Serbia”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura