Cetate Deva a câştigat amicalul cu Unirea Alba Iulia

12 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

     Noua echipă a LPS Deva a câştigat cu 3-0 (2-0) partida de verificare disputată la Oarda de Jos cu Unirea Alba Iulia.
Golurile au fost marcate de Sporea (autogol minutul 1), Cârstea (minutul 7) şi Curescu (minutul 52).
Echipa din Alba pregătită de Mihai Manea a început ezitant jocul şi a fost condusă cu două goluri după doar şapte minute. În continuare, jucătorii din Deva s-au mişcat mai bine, şi-au creat câteva ocazii bune de a înscrie. Ei au trimis de două ori mingea în bară în minutele 10 şi 27, şi au mai ratat o ocazie în minutul 33. După pauză, la reluare, cei care au punctat au fost tot elevii lui Ştefan Nanu, în urma unui contraatac finalizat de Curescu (52).
Devenii s-au dovedit a alcătui o echipă bună, ambiţioasă, mult schimbată în bine faţă de sezonul trecut, când de altfel au şi retrogradat, dar ulterior au fost reprimiţi în eşalonul al treilea.
Pentru LPS Cetate Deva au evoluat Apostol – Kelemen, Radak, Dina, Doboş, Cocan, Ţoiu, Cârstea, Iana, Lupu, Chivu; rezerve Ciută, Jude, Puşcaşu, Pap, Curescu, Subţirică, Preda, Marton, Roncea, Tătulea.
Antrenorul devean ştefan Nanu a declarat că, pe lângă mijlocaşul Bogdan Ţoiu (născut 1999), pe care clubul la transferat de curând, mai are nevoie pentru a completa lotul de un portar şi de un fundaş central, iar pentru finalul acestei săptămâni îşi doreşte să fie programat un joc de verificare cu o echipă mai puternică, pentru a se vedea care este nivelul de pregătire la care se află acum formaţia sa.(Nicolae Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A reclamat la poliţie că a bătut-o bărbatul

Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie, în vârstă de 44 de ani, că în timp ce se...

Hunedorean urmărit internaţional reţinut de poliţişti

În data de 11 august, în jurul orei 20:15, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au organizat o acţiune în...

Inconştienţii de pe şosele

Deşi poliţiştii au înteţit controalele pe drumurile judeţului pentru a-i depista şi opri pe cei care se urcă la volan...

Închide