Cererea creditorilor de intrare în insolvenţă a CEH, suspendată

8 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Tribunalul Hunedoara a dispus ieri suspendarea procesului în care o parte dintre creditorii Complexului Energetic Hunedoara (CEH) solicită intrarea în insolvenţă a societăţii.
Suspendarea a fost dispusă până când Curtea de Apel Alba Iulia va da o soluţie într-un dosar similar, în care insolvenţa a fost cerută de către CEH. Dosarul de la tribunal a fost disjuns din cauza aflată pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia.
„Dosarul de intrare în insolvenţă a CEH a fost suspendat până la soluţionarea apelului depus de CEH la Curtea de Apel Alba Iulia faţă de hotărârea Tribunalului Hunedoara prin care cererea de intrare în insolvenţă a debitoarei a fost respinsă”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Data la care Curtea de Apel Alba Iulia va începe judecarea apelului formulat de CEH a fost stabilită pentru 21 martie. Complexul a atacat cu apel decizia din 7 februarie a Tribunalului Hunedoara prin care i-a fost respinsă cererea de intrare în insolvenţă. Tot atunci, instanţa a dispus ca solicitările creditorilor să fie judecate separat într-un dosar disjuns, care a avut ieri termen şi care a fost suspendat. Conducerea CEH a cerut intrarea în insolvenţă a societăţii, susţinând, în repetate rânduri, că este singura cale de redresare economică a producătorului de energie şi de evitare a falimentului. Până acum, cererile societăţii de intrare în insolvenţă, dar şi ale creditorilor, nu au fost acceptate de instanţă, printr-o hotărâre definitivă, existând două procese în acest sens. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Proiectul de restaurare a Castelului Corvinilor a primit undă verde

Sorina Popa Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, poate răsufla fericit. Proiectul de restaurare a Castelului Corvinilor a fost declarat eligibil....

Cine îi ia locul lui Ilie Toma la Pensii?

Cine vine în locul lui Ilie Toma, ajuns deputat, în funcţia de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Hunedoara?...

Reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie

Un bărbat din Geoagiu, de 50 de ani, a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce şi-a agresat fizic concubina.

Închide